Aylık Elit Puan Ligi

Konusu 'Fikir Havuzu ve Öneriler' forumundadır ve pr0digys tarafından 15 May 2025 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. pr0digys

pr0digys User

Global Avrupa 7 ve 8'in Mega Sunucu ile kıyaslanmaması lazım fikrimce. Adamlar sabahtan akşama gemisini sağda solda afk bırakıp istedikleri kadar elit gülle atabiliyor rahatsız edilmeden. PvP ve PvE sunucusunda ise işler farklı aktif bir şekilde oyunda olman gerekiyor ki bunu geçtim bizim tek işimiz gülle atmak değil ve olamaz böyle bir sunucuda. Global 7 ve 8i kendi kulvarlarında yarıştırın mega sunucu da kendi içinde sıralansın bu böyle olmaz. Bu öğlen biten aylık ligde bile ilk 20de en az 15 tane G7 8 oyuncusu vardı kalanlar mega sunucudan. Zaten ben bu adamlarla kapışmak istesem gider G7 8de hesap açarım öyle kapışırım. Kaldı ki rekabetin daha çok olması gereken mega sunucu sırf PvE oyuncularının rahat rahat gülle atması yüzünden lig bufflarından mahrum kalıyor. Hoş değil bunun değişmesi lazım.

2. Mühendis

Mühendis User

bende aynı şekil katılıyorum bu iki serveri elit puan liginden ayrılmalı lütfen üstlerinize iletin biz mega serverda savaşıp elit puan kasamıyoruz haksızlık var

3. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selam,

Bu durumu tekrar ileteceğiz.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.