Aventurin ve İsabet Değeri

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve Enbiya tarafından 7 Şubat 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Enbiya

Enbiya User

Merhaba Arkadaşlar,
    - Ben Aventurin (+5 Zırh Plaka Bonusu ) Hakkında Bilgi Almak İstiyorum. Hasar Önleme Bu Taş Doğru Mu Anladım ?
    - 21 Levelim +140 İsabet Olasılığım Var. Sizce Fazla Mı Eksik Mi ? Ben İsabet Taşını Çıkartıp Kritik İsabet Olasılığını Arttıran Taş Koysam Daha Mı Doğru Yapmış Olurum ?
    Teşekkür Ederim...

2. Star

Star Board Administrator Team Seafight

İsabet taşını kullanmak daha avantajlı genelde çünkü bazı sistem gemilerinde kaçınma şansı var. Kaçınma şansı olan sistem gemilerine karşı isabet olasılığınız düşükse, verdiğiniz hasarlarda da düşüşler olur. Tabii ki kaçınma şansı olmayan sistem gemileri de var. Onlara karşı ise Kritik kullanabilirsiniz. Ayrıca, kritik taşı oyunculara karşı hasarınızı da bayağı bir düşürür çünkü isabet taşı daha önemli. Az hasar almak içinde dediğiniz gibi Aventurin kullanmanızda fayda var.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.