Auto Target

Discussion in 'Teknik Sorunlar' started by ``TrOguzzz``, Apr 5, 2022.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Aylardır bu olaydan yakınıyoruz her yere yazıyoruz fakat hala çözüm yok.Nerus isimli bottan satın alınıp kullanılan bir uygulama.Oyuncular arasında çok ciddi denge kaybına uğratıyor.Tr serverinde neredeyse bot kullanıpta bunu kullanmayan çok az kişi var.Uzun zamandır bildiğim tanıdığım rakibi bile işaretlemeyi bilmeyen oyuncular bu bot uygulaması sayesinde kral kesiliyolar.Artık bir çözüm üretilsin.1.5 milyar canı olan npcden bu uygulama sayesinde 5 m darbeyi alamıyorum bile.Rakipte işaretli olmadığım halde anında 10 kişi birden sıkıyor.Biz botsuz Targetsiz oynayan ufak oyuncular bu durumdan çok sıkıldık.BIKTIK !! Yazımın altına desteğe bildirin yazmayın sizden bu konu hakkında somut bir adım var mı? programcılar bilincindemi bir uygulama yapılacak mı bilgi almak istiyorum.

2. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam

Biz ilgili kişilere iletiyoruz. Herkes bilincinde. Umarım gerekeni yaparlar.

Saygılar.

Thread Status:
Not open for further replies.