Atlantise Giden Yol

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve ●●●вℓαcкρєαяℓ●●● tarafından 9 Haziran 2022 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhebalar

https://board-tr.seafight.com/threads/atlantise-giden-yol.94772/#post-552788

Bu linkten atlantise giden yol görevlerine baktım. Bir kısmını yaptım aslında ama tüm görevleri incelemeye çalışınca daha 3. görev zincirinde bir şey dikkatimi çekti. Şöyle ki

3. görev zincirine başlarken ilk görevi yapabilmek için 16. seviye olmak yeterli. Çünkü görev için istediği şeyler 16. seviyede bulunuyor. Ancak aynı görev zincirinin 3. görevi olan ''Eski Günleri Yad Etmek '' görevini yapabilmek için 41. seviyede olmanız gerekiyor. Ama 4. görev zincirindeki tüm görevleri yapabilmek için 31. seviye olmak yetebiliyor. 5. Görev zincirindeki tüm görevleri yapabilmek için 24. seviye olmak yetiyor. 6. görev zincirindeki tüm görevleri yapabilmek için 32. seviye olmak yetiyor. 7. görev zincirindeki tüm görevleri yapabilmek için 26. seviyede olmak yetiyor. 8. görev zincirindeki tüm görevleri yapabilmek için 16. seviyede olmak yetiyor.

Ben şimdi 22. seviyeyim. O yüzden 2. görev zincirini bile bitiremiyorum.
    2 sorum şu şekilde
    • Görev zincirlerini sırayla yapmak zorunda mıyız? Yani örneğin 41. seviye olmadığım için 3. görev zincirini yapamıyorken seviyemin yetebileceği 5. görev zincirindeki görevleri yapabilir miyim ?
    • Yok görev zincirlerini sırayla yapmak zorundaysam eğer bu görev zincirlerindeki sıralama seviyelerden bağımsız saçma bir sıralama şeklinde olmuş olmaz mı?
    Teşekkürler

2. Kinkaku

Kinkaku User

Daha dün 2. zincir görevdeki günlük görevi bitirince bende listeden bakıp fark ettim. Zincir görev olduğu için kademeli yapmak gerekiyor. 29 Level olduğum için bende 3. zincirdeki 41 levellik npc görevinde kaldım. Dediğin gibi çok saçma daha 3. görevden 41 levellik npc istediği için çıkmaza girdim ve ekstradan zaman kaybı yaşıyorum. Dün bende konu açacaktım madem sen açmışsın ben açmayayım admin gerekli yerlere iletirse güzel olur konuyu takibe alayım.

3. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Sırayla yapmak zorundasınız. Evet.
    Bazen seviyeniz yetmiyor istenilen sistemlere fakat yapacak bir şey yok. Rapor edeceğim.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.