Atlantis

Discussion in 'Teknik Sorunlar' started by Erturul.Gazi, Oct 15, 2022.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. s.a. atlantıs de ahcı daimi değilmiydi. üzerinde bu kalıcı olacağı yazmıyormu şimdi gemide niçin yok bu sorunu başka yaşayan varmı ?

2. ahcı yı bilemem de aşçı işin dediğin doğrudur
    şaka bi yana bunun en azından 1. seviyesini markete ekleseniz de taçla yada inciyle alsak iyi olmaz mı @Star

3. Aşağıda bazı detaylara değineceğim. Hangisinin sorun olduğunu, hangisinin oyun özelliği olduğunu inanın bilmiyorum.
    1. Atlantise ve normal dünyaya geçtiğimizde her seferinde grafik ayarlarında aktivate fog of war'a girmek zorunda kalıyoruz.
    2. Portal değiştirdiğimizde veya oyundan çıkıp girdiğimizde devam eden görevlerle ilgili durum görevler sekmesinde tıkladığımızda ilgili pencerede görünmüyor. Herhangi bir görev vericiye yaklaşıp tıklamamız gerekiyor.
    3. Atlantisle ilgili yeteneklerden 300den fazlasını açtım/yükselttim. Gemime yansımıyor gibi. Bu konuda yanılıyor muyum?
    4. Atlantis gemim farklı zamanlarda farklı davranışlar gösteriyor. Mesela, hızı her seferinde değişiyor. Benim gemimin hızı ne? Mesela vuruş gücü değişiyor. Dün verdiğim hasarı bugün veremiyorum. Veya tersi oluyor.
    5. Atlantise geçtiğimizde üstteki geminin menüsü niçin görünüyor? Hız taşı kullanılıyor tamam, ışınlama niçin kullanılmıyor? Homing mayın niçin kullanılmıyor? Kullanılamayan ögeler niçin görünüyor?
    6. Her iki portalın yetenek bonus kazanımları her geçişte sıfırlanıyor. Biz yetenekleri nasıl dolduracağız?

4. Star

Star Board Administrator Team Seafight

5. toprpıdoyu nasıl koyacagız yada buluruz bılen yardımcı olabılır mı

6. conan55*

conan55* User

SAYIN YETKİLİLER;
    Dün de bahsetmiştim bu sıkıntıyı yineliyorum ;
    Atlantis görevlerini yaparken 60 ve üzeri sistemlere sık sık bitmiyor ve sistemin canı öyle duruyor sanki hiç hasar almamış gibi söyliyeyim 20 bın x 3 torpedo : 60.000 hasar vereceğin yerine sistem öyle durmuş sana göz kırpıyor biraz daha torpedo at diyor peşine 10 torpedo daha atıyorsun sonra uzaklaşınca ya başkası veya kendiliğinden patlıyor.
    Gelelim en büyük sıkıntıya Amiral sistemlerine hasar görevi var ya o en büyük sıkıntı sıkıyorsun sıkıyorsun 20 veya daha fazla torpedo atmana rağmen hasarın inmiş diye düşünürken birde bakıyorsun ki atılan TORPEDO ların çürük olduğunu anlıyorsun o da şundan hasarın aynı yerinde duruyor giriş çıkış alsan da aynı..
    Amiral sistemlerine vermen gereken hasarlar aynı duruyor ...
    Zaten Amiral sistemlerini zar zor buluyorsun ...eeee 2 veya 3 kez böyle olunca ne düşündüğümü siz karar verin ki çözümünüz erken olsun ..
    saygılarımla,,,
    iyi forumlar ...

7. Star

Genel SSS de konu mevcut. Oradan bulabilirsiniz.

8. Star

İlgilenip ileteceğim.

Thread Status:
Not open for further replies.