Atlantis

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve Mister_No tarafından 11 Ekim 2022 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Mister_No

Mister_No User

Öncelikle eline sağlık bir çok konuda açıklamaları eklemişsin foruma fakat aralarında kale ile ilgili olan bölümü bulamadım henüz kale ler hakkında bir bilgi gelmedimi yoksa atladınmı arada ;)
    2. si ise atlantiste mücevher geliştiremiyormuyuz mücevher işlemecisi çalışmıyor onun için soruyorum.
    3 mücevher keseleri hakkında bilgi hangisi küçük hangisi büyük tür kaç çeşit olacak bi bilgi rica etsem varsa elinizde bilgi.
    Bu arada hiç bir paketi çekmiyorum ne normal gemiye nede atlantis için o abuk sabuk fiyatlar düşmedikçede çekmem.

2. sekerim66

sekerim66 User

Yavaş yavaş ekleniyor. Bizimkiler çalışıyor da diğer forumlarda adamların umrunda değil

3. yolcu11

yolcu11 User

Çoğu forum sayfasında 28 Eylül ve birkaç gün sonrasında paylaşılan bilgiler bizim forumda daha yeni yayınlana bildi forum adminimiz 2 hafta açık kalan beta serverine girip test edip Türk oyuncuların gelişimini hızlandıracak şekilde bilgilendirmek yerine sadece yukarıdan bilgi gelirse çevirmeyi biliyor . Zamanı yokmuş sorduğumda ise Türkiye forumda en yetkili kişilerden birisin ne olursa olsun bunun karşılığını da alıyorsun ama emek veriyim derdi hiçbir zaman olmamıştır üzülüyorum

4. yolcu11

yolcu11 User

Ülkemizin koltuk sevdası heryerde olduğu gibi sanal ortam bi oyunda bile devam etmektedir başkası gelse iyi mi olur olmaz 3 ay hizmet sonra cepe yatırım

5. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

Bütün konular henüz açılmadı. Günde bir kaç tane yapabiliyorum zira çok fazla zaman bulamıyorum.
    2. Soruna gelecek olursak ben deneyip test edeceğim sorun varsa ilgilenip ileteceğim.
    3. Sorunuz içinse gemi taşları için soruyorsanız indekste konu mevcut fakat Atlantis için henüz değil.
    Emek vermeden hiç bir şey olmaz. Onları çevirip koymak da emek senin için rahat olsun ;) Maalesef robot gibi 24 saat burada oturup Beta sunucuda ilgili konuyu test etmeye zamanım yok. Yine olsa yine aynısını yapmak zorundayım zira günde 2-3 saat zaman bulabiliyorum. Elimden geldiği sürece de hızlı bir şekilde çevirip koyuyorum. İlla ki eksik konular olacak. Ona bakarsanız İngiliz forumunda da konular eksik. Sevgili Rymar yaptıkça ben de yapıyorum çünkü onun da çok fazla zamanı yok. Siz nasıl insansanız, reel hayatınız varsa aynı şekilde bizlerin de reel hayatları, işleri, güçleri ve okulları vs. var.

Saygılar ;)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.