Atlantis

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve Mister_No tarafından 2 Ekim 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Mister_No

Mister_No User

Atlantis görev zinciri 7 bölümünü bitirdim 8. bölüm eklenmiş fakat 14-1 görev verici lorena bareta görev yok diyor görevler eklenmedi mi yoksa hatamı var birde 7. bölüm sonunda 1 tasarım verdi fakat gemi tasarımlar bölümünde gözükmüyor sadece 1 tane tasarım var gözükmeyen onu da favori gibi işaretleyip açınca filika tasarımı çıkıyor tasarım filikamı acaba o_O

2. 7.seride de aynısı olmuştu yamayla filan ekliyorlar heralde görevi yakında gelir 8.kısım

aldığın tasarım 999 npc kestiren görev sonunda aldıysan eğer onu da 15 kasımda kullanabilecekmişiz

3. Bu tasarım nasil bir şey varsa fotosu atabilir misiniz ?

4. daha ben alamadım 600npc kaldı da alanların da görseli olduğunu sanmıyorum misterin dediğine göre star admin atabilir ancak onda da kesin bilgi yoktur bilgi geldiğinde paylaşım yapar

5. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Milletler Topluluğu Kursiyeri

Başlangıç Noktası : Sparks (Sharkfang Koyu)
    Görev : 3 Milletler Topluluğu Denizaltı Bileşeni topla.
    Bu Nerede Bulunur ?
    Bu nesne, yukarıda sıralanan 3 görevden de elde edilir. Aynı zamanda markette ödeme kısmında da satın alınabilir.
    Bitiş Noktası : Sparks (Sharkfang Koyu)
    Ödüller :
    1 Tasarım

Not : Bu tasarımı Atlantis Yolu 2. Dönüm Noktası açılmadan kullanamazsınız ve herhangi yerleştirilmiş taşları yoktur.

Ayrıca görevler eklendi bir sorun yok.

6. Mister_No

Mister_No User

7. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.