atlantis

Konusu 'Yeni Korsan Öğreticileri' forumundadır ve OziOzi1212 tarafından 29 May 2025 14:19 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. OziOzi1212

OziOzi1212 User

ben bu atlantis olayından hiçbir şey anlamadım. gemi hızlanmıyor. pervaneler parayla mı satılıyor? fırlatıcı aldım cephane yok. cephane de parayla mı? fırlatıcıların üstünde 0 yazıyor neden? atlantis sss okudum pek bir şey anlamadım

2. wox42

wox42 User

0 yazan yükseltme sayısı onları yükseltip fırlatıcı yükseltme planı alıp yükselttiğin fırlatıcıları uygun seviyeye getirip daha çok vurmasını sağlıyorsun yükseltme yapmak için en artta oluşturma bölümüne bak orada görürsün detaylı kendinde incelersin pervanelerde bazı büyük etkinliklerde markete gelir alırsın aynı şekilde mako seviyeleri içinde gelir markete etkinliklerde yoksa sende yükseltmeleri cephane içinde etkinlik cephaneleri markete geliyor onun dışında 2 3 denizatlı cephanesi markette var inciyle falan onuda alırsın etkinlik için zaten markete geliyor şuan mesela ruh yiyici etkinlikte çok hasar veriyor o markette

3. OziOzi1212

OziOzi1212 User

pervane sadece parayla alınabiliyor şu an başka bulamadım. para verip almaya değer mi sence bu yavaşlıkla görev yapılmaz

4. OziOzi1212

OziOzi1212 User

cephane bölümü gözükmüyor denizaltına geçince neden? torpido aldım nasıl kullanacağım. fırlatıcıları 1.seviye yaptım. 20 tane oldu.

5. wox42

wox42 User

etkinlikleri bekle markete düşer alırsın ufak ufak pervane falan yaparsın görevler için orta halli yap yeterli fazla aktif kullanmıyorsun zaten etkinlik görevlerini yapıp çıkarsın orta halli olsun yeterli ilk etapta senin için denizaltı ayrı olduğu için orada sadece torpidolar gözükür torpidolar içinde orada çıkan boş menü var denizlaltı moduna geçince çıkan oraya tıkla torpido seçip atayabilirsin kaç tane torpido yeri açarsan o kadar torpido atarsın maksimum 6 tane olacak şekilde torpido yeri açmak içinde atlantisteki görevleri yapman gerek açılır öyle daha fazla torpido yeri

6. OziOzi1212

OziOzi1212 User

hocam bu pazarda bazı öğeler alınmıyor ragnarök isteniyor. bu ragnarök için atlantisde görev varmış o görev zor mu yaptın mı sen

7. OziOzi1212

OziOzi1212 User

bir de sezon pass alınca normal yolda alınan ödüllerin aynısı mı geliyor? 5 derebeyi aldıysam sezon pass ile 5 tane daha mı kazanıyorum

8. wox42

wox42 User

kolay görev hızlıca bitirilecek görevler 2 3 görev var atlantiste sonuncu görevde geliyor o son görevde de büyük amirale hasar vermen gerekiyor kolay hızlıca yaparsın

9. wox42

wox42 User

evet o şekilde oluyor

10. OziOzi1212

OziOzi1212 User

teşekkürler

wox42 bunu beğendi.
  11. OziOzi1212

OziOzi1212 User

hocam bir de yıldırım topu paketi satın alıyım mı sence? 2-3 hafta önce bi kazançlı saat çıkmıştı 300 tlye 80 yıldırım aldım. şimdi var olan paketlerde 800 tlye 120 yıldırım alınıyor. alınır mı? ya da kazançlı saat mi bekliyim yine

12. wox42

wox42 User

hocam top durumunu bilemiyorum ama yıldırımlar 0 1 çoğunluktaysa gerisi tamamen bütçeye kalmış etkinlik paketleri almakla alakalı seviyesiz veya 1 de az kaldıysa fullemene misal 50 100 eksik daha paket çekme kalanı etkinlik pazarından yaparsın 3 4 te dediğim gibi tamamen bütçeyle etkinlik paketleri almakla alakalı orası için birşey diyemem ama eksik yıldırım varsa pazara geliyor zaten her etkinlik 0 1 2 geliyor alırsın oradan

13. OziOzi1212

OziOzi1212 User

yok hocam benim baya eksik var. 80 tane seviye 0 yıldırım 60 tane de 2-3-4 seviye karışık yıldırım var. 300 derebeyi karışık seviye. 150 tane de 5-6 seviye burç var

14. wox42

wox42 User

anladım hocam fazla para yatırma tarafında değilsen ufak ufak etkinlik pazarından yıldırım alırsın büyük etkinliklerde çok fazla yıldırım geliyor eğer yatırırım diyorsan hesabına uyan paket alırsın direkt çekersin yıldırımları vs şu etapta burçları bitirip yerine yıldırım derebeyi çekersen yeterli onun içinde karar senin istersen uygun paket bak istersen etkinlik beklet

15. OziOzi1212

OziOzi1212 User

teşekkürler sağol hocam

16. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Konu cevaplandığı için kilitlenmiştir. @wox42 cevaplarınız için teşekkürler.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.