Atlantis Savunma

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve globalkorsanlar tarafından 7 Şubat 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. %60 hasar önleme var ama guida tek tek kesiyorum. Altın guida hiç kesemiyorum bu nasıl bir hasar önleme olmalı nasıl yapacağım anlamadım gitti
    https://hizliresim.com/asyh7d4
    3.Seviye Denizaltı Aşçısı, operatör, teknisyen var mevcut

Son düzenlenen: 7 Şubat 2024
  2. altın guida deniz altında yer değiştiriyor mu harita yani 4 saattir görev yapmaya çalışıyorum 14m130k hasar verdim 15e tamamlayamadım haritada yok kesen olmadı harita ufacık zaten bir kişi bile yok

3. Swedyboy

Swedyboy User

Ben yaptım problem yok, ufacık görev meselelerinde bile burdaki admin arkadaşlara dert yanıp hayıflanmayın, neticede admin arkadaşlarında bizim gibi normal hayatları var, en ufak problemlerde konu açmayın, daha somut, kabuledilebilir priblemlerle gelin

4. Oyundan anlayan birinin cevap vermesi yeterli cevap için teşekkürler. Ama yaklaşımınız hiç hoş değil bilgi parayla satılmıyor.Anlamadığımız bilmediğimiz şeyleri öğrenmek için indeks var ama yetersiz kaldığı noktalar oluyor. Görev yani tabi ki yapabilmeniz gerekiyor.

5. drakeeeee

drakeeeee User

Doğrudur npc ler yer değiştiriyor harita içerisinde ve çıkış yerini de maalesef sistem göstermiyor onun biraz aramak lazım ya da çıkabilmesi için son vuruşu yapmanız lazım savunma ya da gelirsek savunması kaçınmadır. Kaçınma Taşalrını Alırsanız ve aslan siperi ile daha az hasar alıp Kolayca Görevi Teslim Edebilirsiniz Eğer Yardımcı olduysam Mutlu olurum İyi oyunlar..

globalkorsanlar bunu beğendi.
  6. Aslan siperi hep açık ama onu atlantiste denemedim bir daha girdiğimde siperi kapatıp kaç hasar yediğime bakacağım npc kaçınması saymıyo mu acaba emin değilim. Atlantis için 4 paket normal gemi için 4k küsür paket alıp başladım oyuna Atlantis kısmına yeni göz atıyorum Altın guidaya 250k hasar veriyorum yakan torpido ile

7. drakeeeee

drakeeeee User

Doğrudur ama son 2 etkinliktir hasar önleme yerine Kaçınma Şansı Olarak Değiştirildi Önlemler

8. Evet 10 tane 5.sev kuzgun var çok işime yarıyor. ama şunu deneyemiyorum full kuzgun veya ıskarmoz ya da ergiyen hangisi daha işlevselli npcler için ona göre paketlerle onlardan tamamlayayım dedim karışık gittim

9. Altın gudai denız normal haritada fener vurarak çıkartıp rahatlıkla yapabılırsınız. ;)

10. Atlantiste Fener var mı ki hiç görmedim Fener 2 puan guida denizaltı 20 puan sanki guida deniz altı daha seri gibi geldi

• Çığlık Atan Ejderha kestigin fener çıkıyor 5-10 adet mayın ile sayaç bakarak son atış ayarladıgında çıkıyor
      Neyse anlayan anladı yapanlar yaptı size kolay gelsin

11. Normal oyunda evet enet 5 puan çığlık atan ejderha 1 puan amiralin öfkesini takip ederek çıkarıyorum baya kestim altın ejder ama atlantiste ener görmedim

12. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selam,

Altın gudai denizaltının hasarı yüksek evet, yüzeyde veya atlantiste yüksek savunmayla vurmanız gerekiyor, çıkarmak için de belirtildiği gibi normal haritada fenerleri mayınla batırarak şansınızı deneyebilirsiniz, atlantiste ise gudai miktarı arttığı için şansınız daha yüksek.

Saygılar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.