Atlantis İtibar Puanı

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve »»ยltгครlคภ««.яє∂ tarafından 29 Eylül 2025 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Alethys ve Nalash Gelgit Avcısı Puanları veriyor görev yaptıkça.

Bu puanlara göre belirli limitlerde yeni görevler açılıyor mu bunun bilgisini forum adminleri detaylıca paylaşır mısınız lütfen ben bulamadım araştırdım.

Geçen gün yeni görevler gördüm 3000 e kadar öyle 3 4 görev geldi yeni.3.000 den sonra gelmedi bilgim yok o yüzden yapmaya devam etmek konusunda kararsız kaldım.

Bilgilendirmenizi bekliyorum.

2. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selam,

Görev zincirine göre ilerleme kaydedebilmek için itibar toplamanız gerekiyor evet.
    1. Zincirde önce 400 sonra 600 Derin Deniz Şeytanları itibarı,
    3. Zincirde 1000 Drakir itibarı, 1600 Soğuk Ateş itibarı,
    4. Zincirde 300 Nalash Gelgit Avcısı itibarı, 1500 Alethys itibarı, 2500 Derin Deniz Şeytanları itibarı, 3000 Drakir itibarı, 3000 Alethys itibarı
    toplamanız gerekiyor.

Saygılarımla.

3. Kunt_29

Kunt_29 User

Derin Deniz Şeytanları 11310
    Drakir 24975
    Soğuk Ateş 33100
    Nalash Gelgit Avcısı 5725
    Alethys 7525

Benim itibar puanlarım üstteki gibi.Üst sınıra ulaştımmı ben?Başka açılacak görev varmı?

4. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Evet gerekli itibarları toplamışsınız, itibar gerekmeyen görevleri yaptıysanız yalnızca günlük görevlere erişebiliyorsunuz.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.