Atlantis hakkında yardım

Discussion in 'Genel Sorular' started by Cedı, Feb 2, 2023.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Cedı

Cedı User

Merhaba öncelikle 5 adet poseidon gözüne sahibim görevleri zorlada olsa yaparak 3 torpido yuvası açtım.Fakat şuan istenen görevlere hiç bi şekilde gücüm yetmiyor .Atlantis hakkında ne bi video var ne yeterli bilgi.Bu yüzden Bilen arkadaşlar yardımcı olabilirmi .Şu an 4300 orikalkumum var yetenekler 2-3. seviye kalede sadece 2 yuva açık ve 3. seviyeler ilk olarak neleri geliştirmem lazım ki hasarım artsın tek başına 10m canlı amiral kesenler var ben ise 2-3k civarı vuruyorum.Torpido fırlatıcılarda amarax -mako hangisi kullanılmalı.Normal aletler kasarak mı hasar arttırılıyor bunlar hakkında bilgi verilirse çok minnettar olurum.

2. Cedı

Cedı User

atlantis hakkında açtığım 10. konu sanırım 1 Allahın kulu yardım etmiyor.Yokmu bilen birileri.

3. semert

semert User

Normal aletler kasarak torpidoları güçlendirebiliyorsun diye biliyorum

4. Cedı

Cedı User

önvelikle teşekkür ederim. 40-45 kere geliştirmeme rağmen çok küçük değerlerde artıyor.Sınırı var mı?Birde Hangi Paket benim atlantis için gelişmemi sağlar bu konularda yardımcı olacak varmı

5. NGC666

NGC666 User

3 çeşit fırlatıcı var aralarından mako torpido hasarını artırıyor. aşağıdaki forum linkinde torpido özellikleri yazıyor.

https://board-tr.seafight.com/threads/atlantis-torpido-firlaticilari.97530/#post-560576

ayrıca marketten aşçı diye aratınca çıkan mürettabatı alabilirsin 25 safanad sikkesine. o da hasarı artırıyor.

benim de 3 harita açık 4e geçemiyorum çok absürt istekleri var. maalesef orikalkum yüzünden de kale açamıyorum. bi torpido atış hızı kalesini birkaç seviye açtım bi de torpido hasar kalesini birkaç seviye açtım. onun dışında yeteneklerden atış hızını yaptım bi tek. daha da yapabileceğim bi şey yok. tıkandım kaldım atlantiste. orikalkum meselesi can sıkıyor.

6. Cedı

Cedı User

sanırım mako kasmak en mantıklısı 6 tane olarak hesaplarsan son seviyede %195 hasar yapar

7. ben gittim diğerlerini 15 yaptım makoyu 2 yaptım geri alabilir miyiz acaba :D

8. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Thread Status:
Not open for further replies.