Atlantis Görev Sorunu

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve Beep-Beep tarafından 13 Ekim 2022 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Beep-Beep

Beep-Beep User

Merhaba Bütün Gün Atlantiste görev yaptım, fakat bu görevde takılı kaldım. Görevdeki sorunu kısaca anlatayım. Görevi aldım ( Savaş Yorgunu ) görevin adı. Gittim "Drakir Binici" Kestim ve 1 Adet "Drakir Ayin Araçları" Aldım sonra birdaha kestim birdaha aldım bunu 7 kere tekrar ettim baktım 5/7 de Kalmış 6. ve 7. Drakir Ayin araçları vermedi. Görevi 2-3 Kez İptal ettim Yeniden aldım zaten elimde 5 tane oldugu için 5/7 de başladı ve 6. ve 7. vermedi gene. 50 60 dan fazla kestim gittim her haritada ne var en yok hepsini kestim gene vermedi. Sayfayı yenıledım İstemciyi Kapattım Tarayıcıdan Girdim, Oyuncan Cıktım Internete Reset Attım girdim malasef ne yaparsam yapayım 5/7 de Kaldı 6.7. Drakir Ayin Araçlarını vermiyor bununla ilgilenirseniz sevinirim. Önden gidiyoruz sorunlarla karşılaşıyoruz galiba önden gitmemek gerek :D Umarım bi an önce çözülür önden gitmek her zaman avantaj ama takıldık mı can sıkıyo gerçekten Fotoğrafı buraya bırakıyorum bıan once çözüm bulunur inşallah. https://prnt.sc/QOemCxltuVHE

2022-10-13 21:17:19
    Görev başladı. Başarılar dileriz!

2022-10-13 21:18:03
    Drakir Binici adlı oyuncunun gemisini batırdın.
    2022-10-13 21:18:03
    1 x Drakir Ayin Araçları aldın.

2022-10-13 21:18:24
    1 x Drakir Ayin Araçları aldın.
    2022-10-13 21:18:24
    Drakir Binici adlı oyuncunun gemisini batırdın.
    .
    .
    .
    böyle böyle gidiyor en son 5 tane almış 6.7. yok malasef :) aradakı altın ıncı aldın kısımlarını yer kaplamasın dıye sıldım hatta fotografta bırakayım buyrun https://prnt.sc/iEVg922ZkvT7

2. sekerim66

sekerim66 User

Buraya bunları yazacağına gitsen supporta yazsan daha mantıklı bence

3. Beep-Beep

Beep-Beep User

Hah bak onada cevap vereyim onu yazmayı unuttuk, Supportada Yazdım Discorda da Yazdım Buraya da yazma gereği duydum oyunun bir sorunu her yere yazdım işte. Supportun ve Forumun bana şunu yap takılı kalmıştır vs. otomatik cevapları üzerine her şeyi yazmışım bir onu yazmamışım ne varsa deniyoruz sonra foruma yazıyoruz olmadı işte resetten sonra denedm gene ayinin araçları vermiyor bozuk sorun var. 5 den fazla olmuyorrr

4. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.