Atlantis Görev Nesnesi

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve CABBAR81 tarafından 7 Ocak 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. CABBAR81

CABBAR81 User

4 alexsandros zıpkını sahibi ol diyor bu görevdeki nesneyi nerden elde ediyoruz forumda baktım bulamadım hiç bi yerde denizaltı görevi

2. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

Günlük görevden ya da sizden istediği sistemden verebilir.

3. CABBAR81

CABBAR81 User

4 alexsandros zıpkını sahibi ol diyor bu görevdeki nesneyi nerden elde ediyoruz forumda baktım bulamadım hiç bi yerde denizaltı görevi​
    Selam,

Günlük görevden ya da sizden istediği sistemden verebilir.

bu görevi alabilmem için alexsandros zıpkını istiyor zaten bana o zıpkını veren görev lazım onu kasdettim o zıpkına nasıl sahip oluyoruz yoksa görevi alamıyorum

4. 4 gün boyunca tekrarlanan bütün görevleri yap birisinde veriyor

5. CABBAR81

CABBAR81 User

kardeşim hergün yapıyorum denizaltında öyle bi zıpkın vern görev yok olsa zaten buraya sormam

6. Star

Selam,

Anlamadığınız şu ki bu bir görev nesnesi. Zıpkın değil. Adı öyle. Gidip deponuzu incelerseniz görürsünüz.

7. Star

Selam,

Anlamadığınız şu ki bu bir görev nesnesi. Zıpkın değil. Adı öyle. Gidip deponuzu incelerseniz görürsünüz.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.