Atlantis - Görev Dizileri

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve NODAMAGE tarafından 15 Haziran 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. NODAMAGE

NODAMAGE User

Forum index'inde

Atlantis - Görev Dizisi 1
    Atlantis - Görev Dizisi 2
    Atlantis - Görev Dizisi 3

Mevcuttur.
    Ben bu 3 Görev Dizisinide bitirdim fakat oyun içerisinde görevler devam etmekte. Ben forumdan kaldığım görevi takip ederek ilerliyordum.
    Görev Dizisi 4 Yok mu ? Yoksa ne zaman eklersiniz ?
    Varsa link verir misiniz ? Teşekkür ederim. Saygılarımla.

Daha Önce açtığım konuda "Atlantis'e Giden Yol" linki atılıp konum kapatılmıştır. Ben Giden yoldan bahsetmiyorum yukarıda ki satırlarımda.
    Forum index'inde diyerek başlayarak 3 farklı birbirini kovalayan Görev Dizisi mevcut. Bu görev dizileri bittiğinde Atlantisin içerisinde ki görevler bitmiyor, devam etmekte. Ben bunun 4. sü forumda ve indexte mevcut değil bunları düzenleyip koyar mısınız ya da var ise link atar mısınız diye soruyorum.
    Tekrardan teşekkürler...

2. 4 level olduysan tebrikler atlantis macerandaki görevlerin bitmiştir geri kalan günlük görevler

3. NODAMAGE

NODAMAGE User

Teşekkür ederim oldumda günlük görev değil devam eden seri görev mevcut bunu soruyorum zaten, Atlantis - Görev Dizisi 4 de olmalı indexte. Çünkü hikaye devam etmekte 4 level olduğunda bitmemekte. Yinede cevabın için teşekkür ederim.

4. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Forumda mevcut olanın dışında bir dizi konumuz yok. Güncellemeler yakında yapılacaktır.

NODAMAGE bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.