atlantis fırlatıcı

Konusu 'Yeni Korsan Öğreticileri' forumundadır ve seninneyine9999111 tarafından 12 Temmuz 2025 09:34 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. atlantis de fırlatıcı olarak ne kullanmak lazım ben şuan 1 tane 6. seviye mombu 1 tane 6. seviye amarax 1 tane 6. seviye zorax gerisi de 6. seviye mako siz ne kullanıyorsunuz ?

2. Sadece mako gerisini hiç takma.

3. ROVER.96

ROVER.96 User

Nedeni nedir sadece öğrenmek istiyorum. Ben çok vurmak istiyorum misal. Millet 300k vuruyor. Ben halen 38-50 k arası.

Ekstra olarak hızlandırmak ( geminin gidişini) çin ne yapabilirim. En azından benden daha bilgilisiniz.

4. Kalede hasar önleme ve hız, çok vurmak için mako çünkü en çok vuran mako, ve güdüm takılı olması lazım. yani sende seviye 5 mako vardır adam da 7 vardır. sende sigma yoktur adam da vardır. sende kale yoktur adam da vardır. yani vurmanın da bir çok nedeni var ama geminde mako ve güdüm olması lazım.. kaleler de önemli eğitimciler mürettebatlar vs..

5. Uzatmalar da torpido güdümü. kritik isabet olasılığı ve hasar mevcut.

6. peki hocam bu orikalkum nasıl kasıcaz 1 2 veriyo hep

7. ROVER.96

ROVER.96 User

Teşekkür ederim hocam.

8. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selam,

Orikalkumu etkinliklerden yapabiliyorsunuz genelde, etkinlik yokken atlantisten yapmanız oldukça yavaş oluyor.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.