atlantis deniz altısı atlantiste yüzey gemisi yüzeyde olsun artık yeter

Konusu 'Teknik Sorunlar' forumundadır ve Mεh†εRhαπ tarafından 21 Temmuz 2026 23:05 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. arkadaş kaç defa yazacagız bu sorunu görünmezliği kaldırdınız yıllar oldu atlantis denizaltı yüzeyde görünmez oluyor oyunu artık akın akın bıraktırmaya kararlısınız anlaşılan şuanlamsız işlere sonvermelisiniz.zaten oyuncu azalıyor birde böyle oluncadahada bırakan olacak.ozaman anlayacaksınız ama geç olacak sanki.yüzey yüzeyde denizaltı atlantiste oynasın.

**D*A*R*B*E** bunu beğendi.
  2. 61oflu61

61oflu61 User

Ben buna katılmıyorum ve benim gibi birçok oyuncu da var atlantis ile yüzey gemilerine karşı savaşıyor ben çok keyif alıyorum kah batıyorum kah batırıyorum eğer yuzeyi de atlantise karşı iyi kullanabilirseniz yüzey her türlü önde zaten ancak atlantis bir stratejidir ve çokta güzel keyif veren bir moddur.

3. tamanda yüzey gemilerinide atlantise alalımozaman.Enazından görünmez olmayı ve gemiyi sabitleme olayını kaldırsınlar.sen görünmezliği kaldır yıllar olsun şimdi deniz altı yüzeyde görünmez olsun.bu ne pehriz ne lahana turşusu.saçma geliyor.ben atlantis oynamak itemiyorum.yüzeydede denizaltı istemiyorum mesala.

4. 61oflu61

61oflu61 User

Senin söylediğin yüzey görünmezliği ile atlantis görünmezliği bir mi güldürme beni ikisi de farklı şeyler ayrıca herkese göre farklı yani öznel bir durum var ben seviyorum kimisi de sevmiyor bu normal birsey. Aynı hesap atlantiste üzerine sürüyor batırıyor yüzeye çıkınca veya rokta batıyor oyun çeşitliliği güzel birşey. Bana sorulursa atlantis daha da çok geliştirilmeli yeni leveller vb.

5. çAğRı

çAğRı User

görünmezlik torpidon rakibe çarpana kadar sürüyor. normalde görünmezlik süresi bitince kayboluyordu. şimdi ideal duruma geldi. bu haliyle bile yüzey daha avantajlı.

6. aynı olmadıgını bilmiyormuyuz sanki.denizaltıyı görmeden 6 torpido atıyor noldu şimdi aynı olsa ne olur olmasa ne.ne anlattıgını ve nasıl anladıgını anca sen biliyorsun herhalde.ozaman gemilerde denizaltıları görünmeden vurabilsin.neden ayrıcalık var onu anlamıyorum.

7. 61oflu61

61oflu61 User

6 tane torpido ateşledikten sonra ne oluyor peki onu da söyle öyleyse bir tane torpido atana kadar 3 4 kere sıkıyor zaten yüzey gemisi o yüzden her türlü avantaj yüzey gemisinde canlar bile eşit olmuyor yarı yarıya farkediyor.

8. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selam,

Denizaltılar bu tarz şikayetlerden dolayı son derece güçsüzleştirildi zaten ve yüzeyden kaldırılması düşünülmüyor.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.