Aslan Yurekli

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve EldrithShadow tarafından 3 Ekim 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Iyi forumlar, aslan yureklide gerekli olan itibarlari 10 bin yapinca yulong sikkesi kasildigini biliyorum fakat gecen konulardan birinde bir arkadasimiz suan mevcut sistemde yulong gelmedigini belirtmisti ve adminlerden biri de bunu dogrulayip hatadan kaynakli gelmedigini sistemin devam ettigini belirtmisti fakat gelgelelim baska bir kullanici ise mevcut sistemde degisiklige gidildigini belirten ilgili bir forum linki atmis altina ve konu kapali oldugundan oraya yazamiyorum..

kusura bakmayin biraz uzun olmus ozet gecersem: itibar ile aslanda yulong kasma kalkti mi kalktiysa bosuna itibar kasmaya calismayayim daha yeni 30 ustu oldum eforumu baska seylere yogunlastirayim :D

tesekkurler.

ZALMAR*** bunu beğendi.
  2. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Şuan için kalktı diyemeyiz zira değişikliğe gidileceğini yamada duyurduk. Fakat ne gibi bir değişiklik olduğunu bilmediğimiz için net bir şey söyleyemiyoruz.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.