arayüz

Konusu 'Teknik Sorunlar' forumundadır ve 22KaanKaptan22-JB tarafından 30 Eylül 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. oyunda başladığımızda bulunan arayüzü değiştirebiliyoruz bu güzel bi özellik beğendim ancak

oyundan çıkıp tekrar girdiğimde arayüz eski haline gelmiş oluyo bunu kaydetmeyi bulamadım sanırım yada yada bi sorun var tam çözemedim alttaki gülle ve benzeri eşyaları koyduğumuz 1 den 0 a kadar olan sayılarla kontrol edebildiğimiz kısımdan 2 tane daha çıkarabiliyoruz ben bitanesini aktif olarak kullanıyorum ama her oyuna girip çıktığımda kayboluyo oraya kilitlesemde oyuna girip çıktığımda kayboluyor ama üstüne yerleştirdiğim eşyalar aynı tekrar çıkardığımda arayüz kısmından eşyalar aynı yerlerinde duruyor diğer arayüzlerde düşmanın canını görebidiğimiz kısımda da değişiklik yapıyorum ama oda eski haline geliyor
    buff kısmını hepsini görebilcieğim şekilde açtığımdaysa bikere ayarladım ve hep aynı değişmiyor oyunu kapatıp açtığımda yaptığım değişiklik duruyor

ayrıca eşyaları yerleştirdiğimiz o ek yuvaları bi tuşa atayabiliyormuyuz örnek f1 f2 gibi yada klavyedeki dğer tuşlar mausumda da ek tuşlar var onlarada atayamıyorum​

2. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selam,

Tarayıcıdan mı istemciden mi oynuyorsunuz?

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.