Anlamsız İşler

Konusu 'Yeni Korsan Öğreticileri' forumundadır ve Kral*-* tarafından 1 Ekim 2022 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Kral*-*

Kral*-* User

tamamen şans biliyorum ama yinede sormak istiyorum geçen ay 25 küsür bu ayda 40 50
    küsür arası vanhu kutusu attım hiç birşey gelmedi 3 4 bokora çok kişi tasarım bile
    alıyor bu nasıl oluyor benim attığım bokolar mı sayılmıyor anlamadım gitti ve
    ayrıca oyunu türkiyeden oynuyorum paket fiyatları aşırı yüksek alamıyoruz
    ekstradan oyuncuların yarısında eski fiyat yarısında uçmuş olan yeni fiyatlar
    mevcur bu adaletsizlik ne zaman son bulacak bokor kutusu konusunda hesabımı
    inceler misiniz lütfen teşekkürler
    gelen cevaba bakın
    Her bokor atan ödül alacak diye bir kural yok kimi 2 tane atar ödül çıkar kimi 500 tane atar çıkmaz fıyatlara gelince test yapılıyor test ne zaman biter net tarih yok test bittikten sonra herkeste aynı fıyat olacaktır.

yok ya ben zaten şans oldugunu bilmiyordum neyse yine gereksiz tatmin etmeyici bi cevap aldık ve ayrıca o testte de bi çok oyuncu ve para kaybettiniz haberiniz olsun bye bye seafight

2. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam

Siz de diyorsunuz şans. Ben de 100 kutu attım balık aldım arkadaşım 30 attı tasarım aldı. Tamamen şans.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.