Android Telefon İle Oyuna Bağlanmak

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve ZaGoR-SÖK tarafından 30 Ocak 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ZaGoR-SÖK

ZaGoR-SÖK User

Mobilden oyuna giriş debuff sebebi. Açıklayayım, bulunduğum yerden başka bir yere seyahate gittim, mobilden oyuna girmek istedim, ancak internet bulunduğum yerde pek iyi çekmiyordu, oyun sayfası açıldı ancak oyun oynayamadım. Çıkışda yapamadım, sayfayı kapatarak çıktım. 2 gün sonra masaüstü bilgisayardan oyuna girdim debuff almış opduğunu gördüm. İtiraz ettim yapacak bir şey yok dediler. Debuff aldım sanırsam debuff tarama sistemi mobili 3. program olarak algılıyor. Suport itiraza bakmıyor Debuff aldığım tarih ve saat aralığını kontrol etse gemi sabit hiç bir kasılma ve hareket yok. Benim gibi bu şekil mobilden oyuna girip ceza alan hesaplar oldu. İşte mobilden oynarsan böyle bir risk var. Ben giriyorum bir şe olmuyor laf salatası bu şekilde konuşanlar debuf taramasına denk gelmemiş veya normal oyundan çıkıs alarak çıkmış benim hesabıma verilen ban hakkında suport gemin şu kadar tp kasmış etkinlik sıralamasına girmiş yada başka şekilde bir kasılma tespitde etmemesine rağmen ban verdi gemi 3 saat sabit kasılmadan aynıyerde durması debuf taramasına yetmiş bilginiz olsun.

paşazade54 bunu beğendi.
  2. Ben de evde olmadığımda telefondan girip kaptan yolluyorum. Bu soruna bir çözüm getirmeliler. Çoğu rütbeli gemiyi sürekli yardımcı program kullanırken görüyoruz ne hikmetse ban aldıklarını hiç görmedik.

BeratK580 bunu beğendi.
  3. BeratK580

BeratK580 User

4. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Bu dediğiniz kesinlikle doğru değil. Telefonla bağlanmak 3.parti program olarak yakalanamaz.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.