Android ile Oynamak

Discussion in 'Yeni Korsan Öğreticileri' started by KaRaNLıK., Dec 21, 2020.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. KaRaNLıK.

KaRaNLıK. User

Android telefonumdan unity ile oyunu oynayamıyorum nasıl oynanır lütfen yardımcı olurmusunuz

Puffin uygulamasından oyuna giremiyorum varsa başka bir yöntem bilen lütfen yardımcı olur musunuz?

Last edited by moderator: Dec 21, 2020
  2. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

Yanılmıyorsam şuan için yok fakat konuyu açık bırakıyorum. Bilen cevaplayabilir.

Saygılar.

3. Bu konuda hickimsenin bilgisi yok sanırım bilgisayarı olmayan oyunu oynayamayacak yasakladılar resmen

4. mudefen

mudefen User

Merhaba arkadaşlar. Vivaldi browser çalıştırıyor. İlerki zamanlarda chrome da destekleyebilir

bien73 likes this.
  5. seaa

seaa User

oyun zaten pc&mobil oyun değil ki neden bu kadar taktınız anlamıyorum oyun pc oyunu

VORSİ(§•ƒ) likes this.
  6. mudefen

mudefen User

Arkadaş oynamak istiyor, belki de imkanları bunu gerektiriyor. bilemeyiz. bir yardım istemiş bizde yardım ediyoruz eleştirmenin pek bir anlamı yok.

7. Evet vivaldi indirip oynayabilirsiniz

8. Apple storeda Vivaldi uygulaması yok. Nasıl giriş yapabilirim Apple’dan.

9. Google dan vivaldi browser arat sitesinde tüm indirme linkileri var ya da en altta apk. Dosyası var oradan dene bulamazsan söyle

10. Evet apk. var ama kuramadım apkyı olmadı

11. İndirdim fakat indirilen dosyaya tıkladığımda açılmıyor açacak program yok sanırım.

12. bilemedim şimdi

13. mudefen

mudefen User

iphone için malesef vivaldi kullanılamaz. apk uzantılı dosyayı iphone'a yükleyemezsiniz. opera firefox gibi alternatif tüm tarayıcıları denemenizi öneririm.

14. Teşekkürler. Denedim ama onlar da açmıyor.

15. beyler vivaldi browseri indirdim ama oyun acılmıyor nasıl yapıcaz bilenn varmı

16. Samet23

Samet23 User

puffin ile lg g4 beat cihazında oynamıştım bir kaç ay önce sorunsuz du.

17. Huawei de Chrome da açıyor vivaldi de, direkt açmazsa ayarlarına bakın nasıl yaptığımı bilmiyorum

18. ayaz61_CAN

ayaz61_CAN User

opera ile oyun telefondan açılıyor. Apple store da var mı bilmem.