Ammolit taşı

Konusu 'Yeni Korsan Öğreticileri' forumundadır ve astorna tarafından 20 Kasım 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. astorna

astorna User

%30 iyileştirme aksiyon bonusu diyor buna bize atılan şifa gülleleri de dahil mi ? ve bi arkadaş denizaltı gemisiyle kuleye vuruyor kule buna vuruyor ama canı şifalayan olmadığı ve kendisi tılsım basmadığı halde artıyor sebebi nedir

Son düzenlenen: 21 Kasım 2024
  2. astorna

astorna User

neden kimse cevap vermiyor ?

3. Etmiyor diye biliyorum ayriyetten atlantiste olan sey sorun degil normal

4. astorna

astorna User

nasıl yapılıyor o ? atlantiste değildi normal haritada ada vururken

5. evet biliyoum sızıntı önleme mi olur başka bişey mi bilmiyrum ama bütün atlantis gmilerinde aynı şey var npc keserken sende dene dikkat edersin ama yüzeyde dene bu tamamiyle senin hasar önlemene bağlı hasar önlemen ne akdar yüksekse o kadar iyi olur npc sana 15 20 k vursa bile kendiliğinden tamir olur aynı şekilde kule de öyle

6. astorna

astorna User

başka bişey var bu işte ama ne anlamadım ben. yanında gemi vardı onunda canı aynı şekilde doluyordu. Yetkili biri yok mu açıklık getirecek

7. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selam,

Denizaltı konusu belirli bir süre için mi bu durum yaşandı yoksa sürekli mi?

8. Sayın Shade Atlantis Çıktıgından Beridir Böyle Ve Şikayetçi Değilim :)

9. ShaDe.

Daha önce duymadım sanırım bu durumu, test edeceğim. :)

10. astorna

astorna User

şöyle söyleyeyim. bütün kuleler denizaltı gemisine vuruyordu hepsi 4 k civarı vuruyordu. o esnada kişinin canı azalıyor 1 sn sonra yine fullleniyor. ve sürekli böyle. yanında normal bir gemi daha vardı onun da canı aynı şekilde doluyordu. nasıl oluyor

11. ShaDe.

Tamam bilgilendirme için teşekkürler, test edeceğim belirttiğim gibi. :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.