Amirallerin Güncellenmesi

Discussion in 'Fikir Havuzu ve Öneriler' started by TiryakiHasan, Jan 14, 2023.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. HRMA İntikam
    HRMA İntikam II
    HRMA Zafer
    VCMA Otoriter
    VCMA Zalim
    Altın Geyik

İmparatorun Eli
    Dizginsiz Yağmacı
    Sessiz Baskıncı
    İmparator'un Gururu
    İmparator Zafer

Sultan'ın Neşesi (Amiral)
    Darbe Puanı :
    5,000,000
    Çıkma Gereksinimi : 250 Adet Kumtaşı Çakal batırıldıktan sonra çıkar.

Altın Şamşir
    Darbe Puanı : 25,000,000
    Bulunduğu Haritalar :
    250 Beril Pençeler ve Kuvarz Akrep batırınca ortaya çıkar.

Soylu Yele
    Darbe Puanı :
    25,000,000
    Bulunduğu Haritalar : 50 adet çöl köpeği batırınca ortaya çıkar.

Rüya Eğiren
    Darbe Puanı :
    100,000,000
    Bulunduğu Haritalar : 250 adet Kızıl Bite ve Malakit dişler batırınca ortaya çıkar.

Altın Aslan (Amiral)
    Darbe Puanı :
    5,000,000
    Çıkma Süresi : Her 15 dakikada bir.

Peygamberin Serabı (Amiral)
    Darbe Puanı :
    10,000,000
    Çıkma Gereksinimi : Bu amiralin, Amiral Öfkesi limiti vardır. Toplamda 1,000 puana ulaşıldığı zaman ortaya çıkar

bu ve diğer yazmadığım amirallerin oyunculara yönelik kolaylaştırılmasını istiyorum. her haritada 15-20 oyuncu mevcut bazen bulunduğumuz haritada çıktı uyarısınıa rağmen 30 saniye gibi kısa sürede bitiyor. amiralleriçin istenilen şartların miktarları azaltılmalı hemde darbe puanları %100 arttırılmalı

2. bu konuda haklısın birde bence pazar yerindeki elit ögelerinde göncellenmesı lazım diye düşünüyorum

3. tek çözüm var. adminler oyun kurucular amiral gemi vurmaya çıksın elleme batırma gibi sadece elle oynayarak ozaman bunun imkansıza yakın olduğunu görünce botların amirallere vurmasını ellemesini engeller ise olur... olurmu.

4. kesinlikle katılıyorum 15 gündür rüya eğiren hasar görevini yapamıyorum çıktığı zamanda haritada deli gibi arıyoyorum bulması sanş tamamen buluncada darbesi inmiş oluyo biraz kolaylaştırılması lazım artık şu görevin

5. Mister_No

Mister_No User

Amiral çıktığını gördüğün an çıkaran kişiye casus at daha kolay bulursun :)

KAFADAR.1 likes this.
  6. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selamlar,

Birkaç ay önce düşük seviyedeki amiraller için güncelleme yapılmıştı, üst seviyedekiler için önerinizi ileteceğim.

Saygılarımla.

7. bazı amiralleri örneğin VCMA ZALİM kışkırttığım zaman benim olduğum yerde çıkmıyor haritada nerde diye arıyorum ben bulasıya çoktan kesilmiş oluyor bence bütün amirallerin nerede olduğunu küçük haritada görebilmeliyiz

8. -LegenD-

-LegenD- User

Merhabalar,

Konu ile alakalı bir rapor sunacağız.

Saygılarımla.

Thread Status:
Not open for further replies.