Amiral Topu Üretimi

Discussion in 'Genel Sorular' started by MAESTRO., Nov 1, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. MAESTRO.

MAESTRO. User

amiral topu tarifesi denen şey aldım ama nerde nasıl kullanılıyo bulamadım yardımcı olur musunuz

2. Üretim atölyesi ile alakalı tabiki ancak böyle bir item(şuanlık) üretimi için mevcut değil. Seyir defterinizin o kısmını paylaşabilir misiniz ?

Last edited: Nov 1, 2019
  3. MAESTRO.

MAESTRO. User

2019-11-01 14:52:12
    1 x Amiral Topu Tarifi aldın.
    2019-11-01 14:52:12
    10000000xAltın kaldırıldı. Sebebi: Nesne için ödendi.

şuan ne olcak peki ?

Last edited: Nov 1, 2019
  4. Amiral Topu üretim kısmını aktif etmenize yarar.

Fotoğrafları inceleyin.

Amiral Tarifi edinmezseniz üretim kısmınız bu şekilde gözükecek;

Tarifi aldıktan sonra Amiral Üretimini aktif edip gerekli şartları tamamladıktan sonra üretim yapabilirsiniz.

5. MAESTRO.

MAESTRO. User

2. RESİMDE olduğu gibi baktığımda 1/1 değil 1/0 gözükmekte ve önceki aldıklarınız kısmında bu tarif gözükmekte,fakat bu gereken malzemeleri ( paslı metal parçalar,ışık tozu gibi) nasıl elde ederim ve bende 3. resimdeki gibi gözükmekte şuan. Sadece 3. fotoda olan sopa: 1 sayısı bende 0 ne yapıcam yani anlamadım gitti

6. Ben alım yaparken çektiğim için 1/1 yazıyor. Eğer siz Aldıysanız sizde birşey gözükmeyecek. Almadıysanız + a basarak alın.

27,5 top alıp 30 kiloluk toplara yükseltip geri dönüşüm kısmından parçalamanız gerekiyor.
    27,5 kiloluk topları parçalarsanız Antik Çerçeve ve Paslı Metal Parçalar
    30 kiloluk topları parçalayarak Antik Çerçeve Paslı Metal Parçalar Işık Tozu elde edersiniz.

Sopa dediği amiral top sayısıdır.

Eğer sizde fotoğraf soluk/deaktif gözüküyorsa Amiral tarifi almadınız demek oluyor

7. MAESTRO.

MAESTRO. User

tm teşekkür ederim hallettim şuan çok saolun :)

8. ;);)

9. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Thread Status:
Not open for further replies.