Amiral Gizemli Galatine

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve ShOtGuN*OuZ tarafından 21 Şubat 2025 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba,

Görev için Amiral gizemli galatine lağzım

2. Merhaba,

Görev için Amiral gizemli galatine lağızım gereken npc leri kesiyorum ama sürekli amiral patron lancet çıkıyor. 2 amiralde aynı npc ler ile puan alıyor ve aynı haritalarda çıkıyor. patron 75 amiral öfkesi gizemli galatine 80 amiral öfkesi bu şartlarda gizemli galatine nin çıkması imkansız. Nasıl çıkacak bu amiral

3. UmuTTR01

UmuTTR01 User

Bulunduğu Harita : 3/2, 4/1 ve 4/2
    Şeytan Centurion +2 puan
    Derebeyi Kocagöz +2 puan verir.
    Her türlü görev için Atlantis Sistem Gemilerini haritalarını kontrol et ben de az önce Amiral Fırtına Armatus çıkarcam diye 3/2de bi saat npc kestim meğer 3/1de atıyor
    https://board-tr.seafight.com/threads/atlantis-sistem-gemileri.97525/#post-560563

4. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selam,

Test ettim ve haritada çıkıyor Gizemli Galatine amirali, çıkarabildiniz mi haritaya?

ShOtGuN*OuZ bunu beğendi.
  5. dün sabaha karşı mesajı attığım saate kadar uğraştım önce 3/2 de denedim sonra 4/1 de denedim hatta 3 tane amiral çıkarttım 3 de amiral patron lancet oldu. Benden başka amiral çıkaranda olmadı. 4/1 de sırf gizemli galatine kestim hatta başka birşey kesmedim yine ben çıkarttım hep amiral patron lancet çıktı bir daha deneyeceğim ama uzun sürüyor benim için çıkartması hasar düşük

6. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Az önce 4/2 haritasında denk geldim, haritaya çıkmasında sorun yok gibi görünüyor.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.