Destek Altın Şemşir

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve TUͥRͣKͫ︻ⱠłĐɆⱤ tarafından 25 Kasım 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Adminim Selamlar;
    Tam tamına 3 haftadır Altın Şemşir çıkmasını bekliyorum.Sınav için gerekli olan nesneleri topladım fakat sınav için Altın Şemşiri çıkartamıyorum.Bir tek ben değil birçok oyuncu Altın Şemşirin peşinde.
    Altın Şemşirin çıkması için kesilmesi gereken Npc leri bende dahil hiçbir oyuncu batırmıyor ele geçirip bırakıyor.Çünkü çok yüksek vurdukları için kimsenin bu npc ile uğraşıcak hali olmadığını görüyoruz.
    Altın Şemşire hiç denk gelmedim fakat Npc nin Dp si 5m olduğunu söylediler.Eğer öyleyse daha kaç ay bekliycez bu görevi tamamlamak için.
    Adminim üstlerinize iletin lütfen yardımcı olun.
    Saygılarımla

Aqualin, asdsafreter ve ThexXx bunu beğendi.
  2. Aqualin

Aqualin User

+1

3. npc dp2si yanlış hatırlamıyorsam 40 milyon. bende 1 ayda o görevi zor geçtim. genelde akşam saat 10 dan sonra kesmeye başla bir kaç saat emek verirsen çıkarırsın. inşallah bu sesler iletilir ve npc vuruşları biraz olsun düşürülür.

4. Bende bilmiyorum bi oyuncu bana 5 m diye söylemişti belki 40 tır bilemiyorum ama haftalar geçti sınavı yapamıyorum.

5. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

Fazla vurma konusu önceden de çok rapor edildi fakat değiştirilen bir şey olmadı. Bir kere daha rapor ederim. Altın Şemşir ise şöyle ;

Altın Şemşir

Darbe Puanı : 25,000,000
    Ele Geçirme Değeri : 50,000
    Ele Geçirme Ödülü : 60 Yulong Sikkesi
    Batırma Ödülü : 125 Safanad Sikkesi ve 1,000,000 TP
    Bulunduğu Haritalar : 47/1, 47/2, 48/1 ve 48/2 haritalarında bulunur ve 250 Beril Pençeler ve Kuvarz Akrep batırınca ortaya çıkar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.