Altın Geyik

Konusu 'Yeni Korsan Öğreticileri' forumundadır ve pıratesofthecaribbean tarafından 17 Şubat 2022 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. altın geyik sistemine yaklaşık 450k gülle sıktım.gemiyi afk bırakıp çıktım o kendi kendine sıkıyodu.oyuna girdim baktım seyir defterine inci gelmemiş. bi sebebi varmıdır yoksa hatamı

2. bazen yapabiliyor böyle şeyler can sıkıntısı hiçlik geyik 2 sinde de aynı şeyi yaşadım

3. bozokalp

bozokalp User

altın geyiği afk bırakarak kesemezsiniz 500 milyondan sonra geyik tek atmaya başlıyor ayrıca kendini tamir edebiliyor ve vurduğunuz boşa gidiyor

pıratesofthecaribbean bunu beğendi.

4. yani biraz saçma sapan bi iş yapmışlar anlaşılan. neyse kötü bi tecrübe oldu. cevap için teşekkürler

5. Pennywise

Pennywise User

Altın geyik, çarpıya basıp gidebileceğiniz bir sistem değil. Geminizin başını döndürme ve tek atma gibi özelliklere sahip. Dolayısıyla altın geyik kesmek istiyorsanız elinizle, sistem kaybolana kadar vurmalısınız. Ayrıca uzun süre hasar almaması durumunda tamir olma özelliğine sahip.

6. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Tamir olmuş olabilir. Zira vurmadıktan 5 dakika sonra tamir oluyor.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.