Altın Aslan

Konusu 'Fikir Havuzu ve Öneriler' forumundadır ve -_-Atomik-_- tarafından 15 Ekim 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. öncelikle merhaba ;

Ben şöyle bir hesap yaptım ;

24*4*10 000 000 = 960 000 000
    960 000 000 / 5 000 000 = 192

Her şeyi bir kenara bırakıp bakılınca bu oyunu oynayan 192 den fazla oyuncu var ve bize 45 level olmak için 44 levelde her 15 dk da bir atılan "Altın Aslan" dan günde 1 defa olmak üzere 5 gün boyunca istiyorsunuz .

Şu oyunu yaklaşık kaç saat oynuyorsunuz ? Yada şöyle sorayım Altın Aslanı vurabilmek için kaç saat bekliyorsunuz ? Ben cevap vereyim dün saat 15:00 da girdim ve görevim bittiğinde saat 10:30 muydu neydi , mesela bugün saat 2 de bu görevi aldım ve demin bitti . Bunda enişteler geldi onlarla oturduk veya annem İstanbul'a gidecek kabul ediyorum bu saate sarkmasında ( şuan saat 00:09 ) bunların da etkisi var.

Şimdi bana verilecek cevapları tahmin ediyorum fakat elinizi vicdanınıza koyun ve söyleyin bir Altın Aslan görevi için beklenen saatle diğer bütün görevleri yapmak için beklenen süre aynı olabilir mi ? Ben bu oyunda Elt puan mı kasayım ? Tacımı mı kasayım ? Görev mi yapayım ? Gemimi geliştirmek için harita mı vurayım ? 31-35 arası , 36-40 arası , 41-45 arası hangisine ağırlık vereyim ?

Tabiyki de botu olanlar kullananlar ve ceza almayanlar için çok rahat kurarsın belli bir süre çaba için uğraşır , gider belli bir süre 31-35 arasında takılır oradan gecer 36-40 arası sende zamanını 41-45 arasına ayırırsın işte savaş filan derken 24 saatlik gün sana yeter ama bot yasak .

Ben bunları yazarken 44 levelde olup 2 gün daha 24 saatimi vererek bekleyeceğim çünkü evde yanlız yaşayan biri olacağım .

Bence sistemin canını artmalı ya da görev için istenen 5 000 k düşmeli

Teşekkür ederim ;
    Saygılarla ;

-_-Atomik-_-ℂ⋆
    S.KOTİL

rkclub1 bunu beğendi.
  2. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

Haklısınız. Bunun iyileştirilmesi için rapor yazacağım.

-_-Atomik-_- bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.