Alışveriş Sorunu

Konusu 'Teknik Sorunlar' forumundadır ve UBR-17-STR-3040 tarafından 5 Ocak 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhabalar;

Yeni pazar yerinden alışveriş yapamamaktayım. Aynı sorunu benim gibi yaşayanlar mevcut mu acaba ?

Sorunun görünen şekli şöyle;
    Sepet boş olmasına rağmen sepette 1 rakamı gözükmekte. Ben örneğin 5 birim miço almak istiyorum ancak sepette 6 rakamı gözükmekte, sorunu mu supporta ilettim ancak 2 haftadır soruna bir çözüm üretilemedi, bu dertten tek muzdarip olan ben miyim acaba ?

Perşembe günü bu sorunu mu dile getirmiştim. 2 haftadır sorunun çözümü için beklemekteyim ve hala bir çözüme kavuşturulamadım. Supporttan da hala daha mağduriyetin gideriliceği yönünde mesajlar var ancak 2 haftadır çözüme ulaşan bir durum yok acaba tarayıcı hatası mı diyerek bütün tarayıcıları oyun istemcisinide denedim ancak sorun hala devam etmekte. 2 gün içerisinde miçom biticek buradan doğacak olan mağduriyetimde de cabası olacak.bir sorunun çözümü bu kadar uzun sürmemeli. Umarım bir an evvel çözüme kavuşturulur.​

2. Aynen kardeş aynı sorun bendede var

3. Şaşırdım. Kime sorsam kimsede böyle bir sorun yoktu yalnız değilmişim desene.

4. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

Konuyu ben de raporlarıma ekliyorum. Umarız en kısa sürede çözüme kavuşur.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.