Alışveriş Noktasında Oluşan Bug !

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve kaptonhuseyin tarafından 23 Kasım 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Gece paket alımı yapıldıktan sonra açılan özel alışveriş noktasında oluşan bugtan dolayı şu anda seviye1 ve seviye 2 acı verici yükseltmeleri direk acı verici top olarak satın alıyordunuz yani şu anda ;

5 Adet Acı verici seviye1 +25 kristal + 1000 taç vererek 4 adet Acı verici seviye2 almaktasınız.
    Ancak bu gece yarısı direk olarak 25 kristal + 1000 taça direk olarak 4 adet seviye2 acı verici aldılar.

Bunu lütfen direk inceleyin ve düzeltin . !!!!

2. Gerçekten arkadaşa katılıyorum. Konu bilinmekte diyorsunuz ama resmi bir açıklama yapmıyorsunuz. Bekliyoruz hadi..

3. feo57

feo57 User

olmuşla ölmüşe çağre yok usta korsanlık zaten uyanık olmayı hep oyuna bakmayı gerektirir demekki sağlam bir korsan değilnişsinki o saatte oyunda olamamışsın :)

4. Çok komiksin aksine o ara oyundaydım. E-pin onaylanmamıştı :D Ben alamadıysam kimse alamicak .d

5. feo57

feo57 User

kaç yaşındasın epin nedir insan kredi kartı kullanır bu yaptığın harekette korsanlıkta eksi bir puandır :)

DevilHunteR bunu beğendi.
  6. canım kardeşim e-pinden kastım havaleydi. Kredi kartım var yurt dışında üniversite olduğum için Türkiye hattımı kullanamıyorum. Sms gelmeyince paketide çekemiyorum. Bilmeden atıp tuttuğuna göre senin yaşını sorgulamak gerekiyor. İşine bakabilirsin. İyi oyunlar

7. bencede bu sorun düzeltilmeli bir çok oyuncu haksız bi üstünlük sağladı

8. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

Konu bilinmekte. Gereken açıklamalar geldiğinde resmi olarak forum üzerinden paylaşılacaktır.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.