ahtapot haritasına ışınlanamıyorum

Konusu 'Teknik Sorunlar' forumundadır ve 22KaanKaptan22-JB tarafından 18 Eylül 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. yıldırım topu aldığımız görevde ahtapota 18.750.000 hasar ver görevi geldi araştırdım ahtapot haritasına gidip orada ahtapotu kesiyomuşuz sanırım gitmek içinde tentakel kesip ondan çıkan butlardan alan 20 kişi olursa bizi haritaya ışınlıyo

ben bir çok tentakel kesip etrafta benden önce kesmiş olanların butlarınıda topuyorum bazen geri sayım başlıyo ve ahtapot haritasına ışınlanıcaksın diye bildirim geliyo hiç hareket etmiyorum ışınlasın diye ancak etkinlik iptal edildi yazıyo bu 3. ye oldu başıma geliyor haritaya ışınlamıyor

acaba benmi yanlış anladım harita olayını yoksa değiştimi artık ahtapot haritasına gitme yolu değiştimi

2. Bildiğim kadarıyla değişmedi sadece ışınlan gibi geri sayım başladığında hiç hareket etme bir şey de kullanma

3. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selam,

Sorun devam ediyor mu giriş yapabildiniz mi?

4. Ediyor maalesef. Bugün geri sayım başladı, ışınlanmadım.

5. -LegenD-

-LegenD- User

Merhabalar,

İleteceğiz.

Saygılarımla.

VORSİ(§•ƒ) bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.