Adminlerin Tavrı

Konusu 'Fikir Havuzu ve Öneriler' forumundadır ve haticemmmm tarafından 25 Kasım 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. haticemmmm

haticemmmm User

''her olayda neden fikirlerimizi beyan etmemiz kısıtlanıyor konular anında kapanıyor 2. dünya savaşı sonrası doğu blok ülkelerindeki yönetim mi mevcut burada neden biz bir konuyu tartışmada böyle kısıtlayıcı bir tavırdayız biraz önce Açıklama İstiyoruz konusu neden ananında kapanıyor biz medeni insanlarız düzgün bir şekilde tartışırız legend ve star neden böyle yapıyorsunuz ?''

Bu konuyu açan arkadaş yanlış yere açmış sizin fikir ve düşünlerinizi bekliyorum arkadaşlar.

2. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Konuya uygun cevap verilmiş ve söylenecek başka bir şey yoksa konu kilitlenir. Kural bu. Biz ekstra bir şey uygulamıyoruz. Herkes tavır aldığımızı üstten baktığımızı düşünüyor. Öyle bir şey yok. Herkese eşit, herkese aynı davranılıyor.

3. Objektif bakarsak burada insanlara karşı içinizde bir gram sevgi yok serbest olsa küfğr edersiniz eng forum gayet resmi takılıyor adminler burada kiler kahveden yazıyorlar sanki bire bir konuyu üstüne alınıyor ve şunu sormak istiyorum bazen sen kimsin?. He Benlik sıkıntı yok ben paramı ezer keyfime bakarım. Herkes ortaya kendi karakterini koyuyor sonuçta :D:D:D ama birebir muhattap olması her şeyi üzerlerine alınması bu insanların genel anlamda başarız bir avuç insan izlenimi veriyor veya öyleler bilemem resmi olmanız lazım. Siz öğretmen değilsiniz. Elinizde yerki var. Siz had bildirici de değilsiniz. Rahatsı olduğunu mesaj ve konuyu silin. Burada aylık 5-6bin lira ezen adama kimse nasıl yazacağını söyleyemez çok komik

BK.58 ve Xwencerakae bunu beğendi.
  4. -LegenD-

-LegenD- User

Burada bir kural varsa. 100.000 yatıran adama yine nasıl yazacağını söylerim. Fakat diğer yazdığınız konular hakkında payıma düşen durumlarda daha dikkatli davranacagım.

Saygılarımla.

BK.58 bunu beğendi.
  5. aynen katılıyorum hatta tehdite varan cümleler sarf ediliyor. Siz anladığım kadarıyla TR serverı dışında oynuyorsunuz sizde böyle bir problem oluyor mu oyuna girmeme veya adminlerin konuşma tarzı hakkında lütfen fikir beyan eder misiniz ?

6. Siz kimseye nasıl yazacağını söleyemezsiniz form kurallarında böyle bir şey mi var

7. -LegenD-

-LegenD- User

Tabiki, mesela forum kuralı derki, Forumda büyük harf kullanmak bağırmak anlamına gelir ve yasaktır. Bu noktada oyuncu büyük harfler kullanmış ise ona büyük harf kullanmayınız derim. Örnek vereceğim oyuncu " la " kelimesini kullanmış bu kelime oyuncuya göre argo değil. Hatta günlük hayatta kullandığımız bir kelime belkide fakat burada kullanamaz. Uyarırım.Bunun gibi şeyler. Fakat siz anlamak istediğiniz gibi anlıyorsunuz.

Saygılarımla.

8. Özel ders veriyorsan ücrete bağlayalım :D
    Öğretmen herhalde kendisi :D:D:D

haticemmmm bunu beğendi.
  9. Katiyen eğitim seviyesi farkı var forumda herkes forumda eğitim seviyesi kaliteli hiç bir zaman bir kınu veya mesaj dahi yazmadım forum chat içinde de 1-2-3 uyarır işlem yapar tek uyarıldığım konu please write in english only ama chate bile toplasan 7-8 cümle yazmışımdır şimdiye kadar

10. Hatt her cümle açıp bakın
    Ahoy xxx,
    Kurumsal cevap ve konu kapatılır.
    Konuyu kişiselleştirilmez hiç biri

11. Benim nezdimde yaptıkları bir açıklamanın hükmü yok çünkü söylüyoruz bunu yanlış yapıyorsunuz diye gene aynı şeyi yapıyorlar yapacak bşi yok

12. haticemmmm

haticemmmm User

Az önce sırf fikir paylaştığım için provee etmekle suçlanıp bir de tehdit edildim.Yani olayı çok fazla kişiselleştiriyorlar ve fikir ve düşünce paylaşmada zorluk çekiyoruz bence.

BK.58 bunu beğendi.
  13. -LegenD- tarafından

BK.58 ve haticemmmm bunu beğendi.
  14. Geçen oyunda küfür içermeyen bir kelime yazdım 1 hafta chat engel yemişim çok saçma bir engel.Çok katı davranıyorlar.Hani direkt küfür mü yazsam diye düşündüm sonra :D:D

15. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Konu amacını aştığı için kilitlenmiştir. Amacını aşan her konu da kilitlenecektir. Zira burada yapılan eleştiri değil fazlası.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.