adminler lütfen cevaplariniz yada oyun bilginiz aynı olsun

Konusu 'Teknik Sorunlar' forumundadır ve sevkielli tarafından 13 Haziran 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. sevkielli

sevkielli User

denizaltı ile üst haritalarda neden savaşiliyor diyorum bana cevap veren arkadaş bunun sadece bir görsel hata oldugunu söylüyor yani bu teknik bir hata ve ben bunu dile getirince admin arkadaş sonrasinda bu konularin foruma yazilmasini emrediyor bana kurumsal bir firma olarak mail adresleriniz varken sokak ağızı ile atilan cevaplara iş arkadaşlarinizi koruyan mesajla biz oyunculari suçluyorsunuz oyuna bilgisi olmayan sadece gerçirdiği online süresine göre aldiğiniz oyunculari admin yada cevap vereci yapınca bu tur sorunlar görünüyor ve sanarsiniz hep oyuncular suçlu 10 sene önce bende sizin görevinizi yapiyordum ama sokak ağızı kullanilmiyordu ben oyunla alakali bir sorunu yazıp bana verilen cevaba göre tekrar bildiriyorum ama sizler yok foruma yaz diyoruz yok forumda konun başliği burasi değil yok görev yapan arkadaş size geren cevabi verdi diyerek geçiştiriyorsunuz bir oyuncu hata yaptiğinda bir cezasi oluyorda sizler hata yaptiğinda neden olmuyor yada sizler 0 hata ile mi çaliyorusunuz

Son düzenlenen: 13 Haziran 2024
  2. -LegenD-

-LegenD- User

Merhaabar,

Sayın @sevkielli lütfen mesajınızı düzenle kısmından düzenleyerek bilet detayını siler misiniz? Yoksa konunuzu silmek zorunda kalacağım zira forumda bilet detayı paylaşmanız yasak. Daha sonrasında ben sizin ile detaylı konuşarak sorununuzu çözeceğim.

Saygılarımla.

Son düzenlenen: 13 Haziran 2024
  3. sevkielli

sevkielli User

tamam bilet numarasini sildim tamam konuşalim çözüm odakli kişilerle konuşmak gayet iyi olacaktir

4. -LegenD-

-LegenD- User

Merhabalar,

Destek ekibine sormak istediğiniz olay tam olarak nedir sevgili @sevkielli ?

Saygılarımla.

5. sevkielli

sevkielli User

bakın sayın admin öncelikle görev arkadaşlariniz oyuncu olduklarını yada bir kurumu temsil ettiklerini unutarak bizlere cevap veriyorlar bizler oyuncular olarak herseyi dört dörtluk bilmiyoruz ve öğrenmek için sizlere yaziyoruz ve sizlerdende gelen mesajlar üzerine oyunumuzu devam ettiriyoruz ben bundan önce yazdiğimda bana teknik sorun olarak bildirilen hatayi oyun sorunu bölümüne mail attiğimda bana emir veren admin forma yönlendiriyor tamam emrini dinleyelim diyoruz sinirlensekte yaziyorum bu sefer teknik sorunlar bölümüne yaziyorum ordadanda farkli bir yere yönlendiriyorsunuz bende diyorum bu bir korsanlık oyunu ama atlantis gemileri ile yukarda savaşiliyor ve bu oyunun tum zekini kaçiriyor çünkü denizaltılar tek atişta gemileri batiriyor bu sorun mu yoksa oyunun devamliliği böyle mi olacak eleştirildiğinizde lütfen biz oyunculara emri vaki cevaplar vermeyin sizlerde zamaninda oyuncuydunuz yada temsil ettiğiniz bir kurum olduğunu unutmayın lütfen

6. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Bu konuyu şöyle düzeltip kapatıyorum. Size verilen cevapta bir hata olmuş evet. Bu bir görsel hata değil. Denizaltıların yukarıda savaşabilmesi şirketimiz tarafından onaylı bir şekilde oyuna yerleştirilmiş bir özelliktir. Bu özellikle ilgili fikir, görüş ve düşüncelerinizi forum platformunda ilgili alana açarsanız bizler de okur, iletiriz. Yani sorunuzun cevabı ; Bu devamlı olacak bir şey.

7. -LegenD-

-LegenD- User

Selam,

Konuyu anladım sayın @sevkielli
    Yanlışlık var ise lütfen düzeltin. Siz diyorsunuz ki yahu kardeşim ben deniz altı ile deniz üzerinde savaşmak istemiyorum, evli evinde, köylü köyünde oynasın diyorsunuz. Haklı bir isyan:) şimdi çok kuvvet ve muhtemel şöyle bir olay olmuştur. Bu normalde destek ekiplik bir konu değil. Sizin bunu foruma yazmanız gerek ve benimde konuyu rapor etmem gerek. Yani yönetime diyeceğim ki, arkadaşlar bu durumdan rahatsız. Dolayısı ile kendilerinin bu şekilde talepleri var. Artık gerisi onların bileceği iş. Muhtemel destek ekibi size bunu söylemek istedi ama konu biraz yanlış anlaşıldı. Şimdi şöyle toparlayalım. Deniz altının deniz üzerine çıkması görsel ya da teknik bir sorun değil. Şuan da sistem böyle işliyor. Fakat ben bu durumdan rahatsız olduğunuzu ileteceğim.

Saygılarımla.

8. sevkielli

sevkielli User

@legend admin gerçekten çözüm odakli olmanizdan dolayi teşekkür ederim sayin star admin benim asil sorunum ve aslinda denizalti gemilerinin yukarda olmasında yanlış yönlendirilmem ve legend admin tarafindan ilgilenip zaten konu hakkinda seviyeli bir konuşma yapiyoruz ve siz konun öncesini bilmediğiniz için hemen cevap verip kapatiyorsunuz tam olarak bundan bahsediyorum bu tavirlar hoş değil cevabini aldin konun kapandi bir admin ile konuyu konuşurken sizin konuya dahil olmaniz takim arkadaşiniza olan bir saygisizlik değil mi sen çözemedin ben gelip çözdüm der gibi o zaten yetkisi ile konuyu acar kapatir ama sizinde yardim etme cabanizdan dolayi teşekkürler görevlerini dikkatte alan ve saygisini kaybetmeyen adminlerin olmasi güzel

9. -LegenD-

-LegenD- User

Merhabalar,

Kendisi de iyi niyetli bir arkadaşımız ve benim üstümdür. Muhtemel kendisi ticketleri sordu, istedi, okudu ve ona göre cevap verdi. Ticketleri maalesef benim isteme yetkim yok :) Başka bir durum yok ise konuyu kilitliyorum :)

10. sevkielli

sevkielli User

@legend ve @Star admin yardimlariniz için tekrar teşekkürler iyi görevler

11. -LegenD-

-LegenD- User

Merhabalar.

Ne demek. Biz anlayışınız için teşekkür ederiz. Herzaman birlikteyiz.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.