Admin Tehdit

Discussion in 'Genel Sorular' started by AlınTeri, Jan 19, 2020.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. AlınTeri

AlınTeri User

''Sizi ilk ve son kez ikaz ediyorum. Eğer bu şekilde başka bir konu açar ya da açılan bir konuda bu şekilde aşağılayıcı, nereye çekerseniz oraya gidecek kelimeler kullanıp, cümleler kurarsanız gereken yaptırımları uygularım. Zaten şuan gerekli uyarıyı forum üzerinden yaptım. Tekrar aynı şeyleri yapmanız sonucu istemeyeceğiniz şeyler olabilir benden uyarması.''

Alıntıdır STAR adminden.

STAR admin ''nereye çekerseniz oraya gidecek kelimeler kullanıp..'' bana böyle deyipte ''istemeyeceğiniz şeyler olabilir benden uyarması'' ucu açık hitap kullanıyor. Asıl sen ucu açık bir şekilde tehdit ediyorsun beni.

Forumda yanlış çeviri yapıpta milleti mağdur eden, açılan konulara çoğu zaman alakasız ve kesin cevaplar vermeyen bir ADMIN sin, ilk önce sen işini doğru yap, sonra beni tehdit et.

2. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

Sen mükemmel, kusursuz birisin sanırım? Hayatında bir kere hata yapmamış olmalısın ki böyle konuşuyorsun. Ben seni tehdit etmiyor, bir daha tekrarlarsan olacak olanı söylüyorum. Beni sevmiyor olabilirsin kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama bu platformda kurallar var ve buna uymak zorundasın. Sen hiç bir Bigpoint çalışanına ben böyle programcıların... diyemezsin. Dedirtmem. Ben miyim alakasız olan? Bence sen forumu baştan aşağı tekrar bir incele daha sonra oturup tekrar bir düşün. Kesin cevaplar konusuna gelecek olursak, bilmediğim şeyleri biliyormuş gibi göstermek gibi bir huyum yoktur. Herkes her şeyi bilmek mecburiyetinde değil. Tekrar söylüyorum sözlerimin arkasındayım ve bir önceki konundaki tavırlarını, üslubunu yinelersen ben de yapmam gerekeni yaparım.

Saygılar.

3. Sayın @AlınTeri

Siz '' ben böyle programcıların...'' gibi bir cümle kuramazsınız. Sayın @Star sizi kesinlikle tehdit etmiyor. Açık açık forum kuralları gereği işlem uygulayacağını belirtiyor. Hatta ben sizin bu ikinci tavrınıza karşılık olayı bir üst makama taşıyorum. @Bigpatron

Saygılarımla.

Last edited by moderator: Jan 19, 2020
  4. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

'' Sizin gibi oyuncunun ben... '' şeklinde yazdığınız yazının aynısını size yazsam admin bize küfür ediyor diye
    ortalığı yıkarsınız. Admin arkadaşım size gereken uyarıyı yapmış bunu tehtid olarak anlayıp anlamamak keyfinize kalmıştır zira bu konuda ne desek boş nasılsa siz ne anlamak istiyorsanız onu anlayacaksınız.

Evet Admin arkadaşım burada işini tam doğru yapmamış. Yapması gereken durumu bana iletip size gereken cezai yaptırımı uygulatmaktı. O ise insiyatif kullanarak uyarı vermiş. Madem işinin doğru yapılmasını istiyorsunuz gerekeni ben yaparım içiniz rahat olsun.

Last edited by moderator: Jan 19, 2020
    *MV1* and Marco-THS like this.
Thread Status:
Not open for further replies.