Admin Oyuncuların Sesi Ol

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve Erturul.Gazi tarafından 9 Aralık 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. S.a. admin yeni bir gemi açsa sadece kendi emeği ile kasmaya çalışsa büyük güçlü gemiler gelip onu batırsa. gelip gelip sürekli batsa küçük gemi ile botların arasında son atış görevlerini yapmaya çalışsa etkinliklerde etkinlik görevlerini yapmayı denesetabi bunu oyunun tüm saatlerinde baksa ne olur.ben çok eksik yazmış olabilirim diğerlerinide admin bilgisi ile denese ne olur. Admin sesimiz ol... yaa dene bir misal 14 lwl gemi ile git hell e bir son atış yapmayı dene 45 lwl geminin senin üzerine üzerine gelip örneğin sezon görevi için sürekli adam batırmasına şahit ol. belkide diyeceksinizki elimizden bir şey gelmiyor oyun kurucular kendileri sıfır imkanla onlar oynasın o kadar botun arasında bu öneriyide siz onlara iletin.. vesselam.

•کëwøпτë• ve halilq2 bunu beğendi.
  2. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

Tam olarak hangi konuda sesiniz olmam gerekiyor? Botlar hakkında mı?

3. ilk önce hoş geldiniz. bazen yazarken yanlış yazıyorum yaş epey ileri gözler iyi görmüyor yakını. gelelim konuya tabiki öncelikle botlar ama botlar kadar küçük gemilerinde korunması gerektiğini düşünüyorum. etkinlillerin çoğunun büyük gemilere uygun olduğunu düşünüyorum. uçurum. haritasına giriş anahtarı için nasıl farklı görevler var ise etkinliklerdede görevler lwl lere göre bölünebilir.belli lwl altındaki gemileri batırmak kar yerine zarar getirmeli gibi tabii bunların olması demek botların aşağı haritalarda cirit atması anlamına gelmiyor benim acizane düşüncelerim bunlar bunları siz daha iyi görüp derleyip sunarsınız tşk ler..

•کëwøпτë• ve halilq2 bunu beğendi.
  4. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

Şimdi öncelikle botlardan başlayayım. Evet bu sorun oyunun kanayan yarası. Fakat her zaman verdiğimiz cevabı yine vermek durumundayım zira başka bir şey söyleyemiyorum çünkü ben de bilmiyorum. Botlar, merkez ekibimizce tespit edilip, gerekli yaptırımlara çarptırılıyor. Ama yeterli, ama yetersiz ya da ama sık, ama çok nadir. Burasını tartışmıyorum zira verilen cezaların hafif olduğunu düşünenlerdenim. Etkinlik konusuna gelecek olursak, korunma mevzusu için bildiğiniz üzere iki adet PvE sunucuları açıldı ve bu tür oyundan hoşlanan oyuncular orada sadece görev yapıp gemi kasarak oynarken, eğer canları isterse savaşabiliyor. Demem o ki, botların sizi görür görmez saldırması, ya da geminizin küçük olduğu için korumaya sahip olması vb. şeyler benim şahsi fikrimce mümkün değil zira bu konu daha önce de bir kaç kere dile getirilmişti ve bizlere verilen cevap PvE sunucuları da var oldu. Görevlerin basitleştirilmesi, ya da seviyeden seviyeye farklılık göstermesi mümkün evet. Rapor edilir ve uygun görüldüğü takdirde düzenleme getirilebilir. Rapor edeceğimden şüpheniz olmasın fakat söz veremiyorum zira olmayabilir de.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.