adaletsizlik ve haksızlık

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve ŞAHİN tarafından 30 Temmuz 2026 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ŞAHİN

ŞAHİN User

sezonda etkinlik tamamlamada büyük bir adaletsizlik ve haksızlık var. sezon başlamadan önceki etkinliğin etkinlik tamamlama görevinin sezona sayılması mantıksız ve saçma. sezon başlamadan bir gün önce etkinlik tamamlama görevini bitirdiğimiz için sezondaki 25 çaba sikkesini alamıyoruz. bu büyük haksızlık ve adaletsizliktir. zaten bu sezon oldukça zor ve zaman alıyordu. birde hak ettiğimizi alamıyoruz. 20.doğum günü etkinliğinden beri 7 etkinlik tamamlama görevini tamamladım. dünya kupası etkinliğinde 4 ve bu son etkinlikte 2 etkinlik tamamlama görevini de bitirdim. ancak şuan sezonda etkinlik tamamlama 0/1 ve 25 çaba sikkesini alamıyorum.

2. Sezon görevlerini 1x den 15x e çıkarmıslar ödüller ise 1x den 1x e çıkmış akıl var mantık var sezon görevlerini yapmıyorum bile artık saçmalık yani 15 kat fazla çalış eee maaaşım maaş aynı :)))

3. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selam,

Sezon bitmek üzere maalesef ancak şikayetinizi ileteceğiz.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.