Ada.

Konusu 'Fikir Havuzu ve Öneriler' forumundadır ve *KORAMİRAL*[ERA] tarafından 15 Kasım 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba ,
    Kule basarken örnek veriyorum hepsini tek tek basıyoruz saldırgan yapabilmek için oldugum sunucuda adalar sürekli şavaş halinde mesela 60/1 i filoca aldık ama saldirgan 5 dikmek için tümünü yükselt sonra saldiriya çeviriyoruz, yada tek tek tıklayıp ugrasiyoruz neden ?
    Bize seçenek sunsa 12 kuleyide kaçınçı seviye yapmak istersin yada saldırganmı normalmi diye daha iyi olabilir.

2. Konumda şudur adalar tarafsızlara vurmuyor neden 25 yıllık oyunda şimdiye kadar böyle degildi burası bir şavas oyunu örnegin ben şuanda filosuz bir oyuncuyla şavas yapamiyorum adam benim filo adamın oldugu yere gelmiyor artik veyahut npc çekemiyorum filo adasının bi anlamı kalmadı bence.

2. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selam,

Önerinizi iletirim.
    Adalarla ilgili yapılan son güncellemede öyle ayarlandı filosuzlara vurmuyor, filosuz oyuncu ada yakınındaysa ve vurursanız vuruş yapıyor.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.