Ada sorunu

Konusu 'Fikir Havuzu ve Öneriler' forumundadır ve UmuTTR01 tarafından 22 Şubat 2025 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. UmuTTR01

UmuTTR01 User

Bir ada sorunu söz konusu ve bu sorunu para karşılığı hesap kasmaya kadar taşıyanlar var. Ne zamandan beri yapılıyor orası da tartışılır. İncelenir mi o da tartışılır.
    Yöntem basit adadan savaş puanı almak için her iki tarafın da düşman diye anlaşması lazım bu noktada bir sorun var.
    Bazı filolar düşman da olsa ilişkileri baştan aşağı bir sahte düşmandan ibaret ve adaların tamamı kendi alyansları içerisinde sürekli el değişiyor yani asıl düşman olan filolara değil de alyans içi filolara düşman yapılıyor karşılıklı sonra da karşılıklı savaş puanı kasılıyor. Bir günde pve sunucuda 100 bin savaş puanı nasıl ve kimlerden kasacak oyunda kişi bazlı sayı 100 yok herkesin 3-5 gemisi var o da ayrı bir olay ona da anlam veremedim çok farklı şeyler oluyor çok mağaza bugunu yapalım dediler tsden ücret de az bir şey de değil 4 bin tl sen ver biz sana mağazadaki bütün paketleri limitleri doğrultusunda çekeceğiz dediler yanaşmadım doğru mu değil mi bilmiyorum

2. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selam,

Kulelerden gelen savaş puanı durumu biraz suistimal ediliyor gibi. Konuyla ilgili bildirim yapıldı zaten değişiklik olur mu göreceğiz.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.