Destek Açıktan Faydalanmış Gemiler

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve ·٠•☆FÎĜĤŤ☆ČŁÛВ☆•٠· tarafından 4 Kasım 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Selam Sayın @Star ve Sayın @Bigpatron,

Biliyorsunuz ki bundan 1-2 ay önce bir oyun açığı yüzünden/sayesinde Nerus bot kullanıcıları tek tuşla görev tamamlayarak 1-2 saat içerisinde hesaplarını 50. seviyeye kadar yükselttiler.

Seviye görevlerinin ne kadar zor olduğunu biliyorsunuz, zordan kastım istediği zaman. Her gün her gün günlük görevlerden x y z eşyalarını toplayarak belli bir günden sonra o eşyaları teslim ederek seviye atlıyoruz ki ben oyuna döndüm döneli her günüm seviye görevleriyle geçti. Hatta bazı oyuncular o kadar ileri gitti ki yeni hesap açarak onları bile 50 yaptılar, artık içi boş hesapla ne yapacaklar orasını bilemiyorum.

Geçtiğimiz günlerde grup haritası açığından faydalanan oyunculardan, kazanılan inciler geri çekildi. Hesapları bloke olmadı veya bir ceza verilmedi, haksız kazanç geri alındı ki buna itirazım da yok, doğru buluyorum kararı. Peki ama neden x seviyesinden 50. seviyeye gelen oyuncuya da aynısı yapılmadı?

Açıktan bile isteye faydalanan hesapların kapanmasını mantıklı bulmuyorum çünkü hemen hemen 50 olmayan herkes bu açıktan faydalandı, o gemiler kapanırsa oyuncular oyunu yeniden oynamazlar. Fakat yasal olmayan yollarla alınan seviyeler ve getirdiği kazançlar, biz diğer oyunculara bir haksızlık değil midir? Savaşta, etkinlikte, herhangi bir sıralamada bizi olumsuz etkilemeyecek midir? Alınan ekstra top yeri, harita avantajı, yulong/safanad kasma durumu, lamba avantajı, Atlantis avantajı...

Bu konu hakkında merkezden, herhangi bir yerden bir açıklama ulaştı mı size? Açığın kullanıldığı ilk zamanlarda supporta ID bile attım, raporlamama rağmen kişinin seviyesi hâlâ 50 ve hâlâ oyunda.

asdsafreter bunu beğendi.
  2. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

Botla görev yapanların da görevleri geri sıfırlandı seviyeleri de silindi diye biliyorum. Bildiğiniz gemiler varsa desteğe atın merkeze iletebilirim.

Saygılar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.