Açıklama İstiyoruz,hakkımız

Konusu 'Fikir Havuzu ve Öneriler' forumundadır ve haticemmmm tarafından 25 Kasım 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. haticemmmm

haticemmmm User

Az önce LegenD Admin'in söylediği gibi

''Forum kuralları gereği "Genel Sorular" kısmına açtığınız sorular cevaplanır ve kilitlenir. Fakat bir fikir beyan edecekseniz ya da bir konu hakkında tartışmak istiyorsanız, doğru forumu seçmelisiniz. "Fikir Havuzu ve Öneriler". Aynı zamanda şunu söylemeliyim ki olaylar maalesef sizin dediğiniz gibi olmuyor cidden. Siz buraya bir konu açıyorsunuz ve birisi gelip diğeri ile kavga ediyor. Sizin konunuz bambaşka bir noktaya geliyor. Yoksa sizler ile şahsi bir meselemiz tabiki olamaz. Bu işleyiş bu şekilde.''

açıklamasının ardından yine fikir ve öneriye açılmış olan insanların yorumuna açık ve fikirlerini önemseyen bir konuyu yine kapattınız.İnsanların susmasını istiyor ve konuşmasını neden istemiyorsunuz? Neden sürekli yukarıdan bakıyorsunuz biz seafight oyuncularına?Fikir ve düşüncelerimizi paylaşamıyoruz sizin yüzünüzden.Ya azarlıyorsunuz ya da konuyu kapatıyorsunuz.Lütfen bunu yapmayın ve biz oyuncular fikirlerimizi ve önerilerimizi paylaşabilelim sayın adminler.Lütfen.

BK.58 ve «vuslat»…ŧ®_ѕℓ¢ bunu beğendi.
  2. -LegenD-

-LegenD- User

Sayın @haticemmmm

Fikir Havunuza 33 dakika önce açtığınız konu halâ açık. Ne yapmaya çalışıyorsunuz? Amacınız nedir ? Konuyu doğru yere açın dedim ve sizde öyle yaptınız ve konunuz açık pozisyonda. Konu başlığınız " adminlerin tavırları" bu konunuz açık. Neden provoke yapıyorsunuz? Bu tavırlarınız devam ederse size işlem yapmak zorunda kalacağım. Bilginiz olsun

Saygılarımla.

3. qavrıla

qavrıla User

Oyun nasıl daha iyi olabileceğim yerine, nasıl daha kötü olabilirim arayışı ve bu arayışının başarısı içinde.
    Bu sözlerim adminlere yada cm lere değil biliyoruz ki sizlik bir durum değil.
    Lütfen bunu da üstlerinize bildirin.

4. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

Yazdıklarımız gayet net sayın @haticemmmm İlgili alana açılan konu kapatılmaz.

Saygılar.

5. -LegenD-

-LegenD- User

Selam sayın @qavrıla

Konuyu tabiki ileteceğim. Burada hemfikiriz.

6. siz konuları kişiselleştirip ve size söyleniyormuş gibi algılıyorsunuz ve daha sonra burada kişileri provovakatör gibi isimlendiriyorsunuz ve tehdit ediyorsunuz '' Bu tavırlarınız devam ederse size işlem yapmak zorunda kalacağım.'' bu cümleyle form kuralları açık ve net bana göre bi provokatörlük size göre mi var form kuralları sizin insiyatifinize mi bırakılmış durumda.
    özür dilemek de erdemli bir hareket lütfen özür dileyin haticemmmm oyuncudan

7. -LegenD-

-LegenD- User

Fikir Havuzu ve öneriler kısmında açık. Özür dilemek tabiki erdemliktir. Ben özür dilenmesi gereken yeri bilirim. Ne yazdığımı da bilirim. Siz konuya başından beri vakıf değilsiniz galiba, gelip okudunuz bende dahil olayım dediniz. Sorun yok. Özür dilemem gerekirse özür dilerim. Merak etmeyin. Sizleri seviyorum ve sayıyorum. Çünkü sizler benim TÜRK arkadaşlarımsınız. Sizler bu oyunda bu ülkenin sayılma sebebisiniz. Bazen çok yanlış anlaşılıyoruz fakat bu noktada da canınız sağolsun.

Saygılarımla.

8. haticemmmm

haticemmmm User

Sayın vuslat cevabınız için teşekkür ederim ben herhangi bir özür beklemiyorum tek istediğim herkesin fikir ve düşüncesini paylaşması.

9. ''Türk'' arkadaşlarım diye konuyu başka bir yere götürüyorsunuz ama 22 Eylül 2023 günü paylaştığınız anketi TÜRK serverında TÜRKÇE olarak paylaşamıyorsunuz ve ne anlat nereye varmak istediğiniz anlamak mümkün değil gene

Selam Korsanlar,

Geçen seneki kış etkinliği ve ondan önceki kış etkinlikleri ve bunların alt etkinlikleri ( Hediye kaçırma, domine etme, yeraltı dünyası, krampus peril, kış harikalar diyarı, midgard wyrm ve donuk devlerin yükselişi vb) hakkında geribildirimlerinizi talep ediyor ve BU anketi doldurmanızı sizlerden önemle rica ediyoruz.

Seafigh

haticemmmm bunu beğendi.
  10. haticemmmm

haticemmmm User

Burada sorun bizim fikir ve düşüncelerimizi belirtirken tehdit ve azarlama işitmeden fikir ve düşüncelerimizi paylaşabilmemiz.Sizden de tek istediğim fikir ve düşüncelerinizi paylaşmanız arkadaşlar.

«vuslat»…ŧ®_ѕℓ¢ bunu beğendi.
  11. haticemmmm

haticemmmm User

Yine fikir ve düşüncemi paylaşarak sayın adminlere şunu soruyorum gelin foruma anket açalım insanlar sizden memnun mu değil mi?Özgür düşünceye var mısınız? İnsanların sizden memnun olmadığını siz de biliyorsunuz bu yüzden size şunu diyorum herhangi bir proveke durum yok gelin herkese soralım türk forum adminlerinden memnun muyuz? Ne dersiniz sayın @Star ve @legend?

«vuslat»…ŧ®_ѕℓ¢ bunu beğendi.
  12. Star

Bu anket genel bir ankettir ve merkez ekip tarafından yapılır. Dili Türkçeye çevrilemez. Bize gelen anket bu idi ve bunu paylaştık. Bu bizim elimizde olan bir şey değil

13. -LegenD-

-LegenD- User

Selam,

Bahsi geçen anket bize yönetim tarafından geliyor. Bana nasıl geliyorsa o şekilde paylaşıyorum. Unutmayınız ki İngilizce evrensel bir dildir. Bu anket İspanyolca ya da Fransızca olsaydı haklısınız diyebilirdim. Ben İngilizce bilmek zorunda değilim diyebilirsiniz. Fakat şirket evrensel dilde paylaşılacak dediği noktada konu kapanır. Gidip bakın bakalım İspanyol forumunda yada Macar forumunda bu anket kendi dillerinde mi paylaşılmış. Konuyu saptırıyorsunuz. İşte konu amacını aştığı için kilitleniyor.

14. alman serverın da almanca ama ingiliz serverında ingilizce siz bilirsiniz gende

15. Star

Türkçe seçeneği verilmiş olsa emin olun paylaşırdık :)

16. Beyefendi gene form ile alakalı bir problem konuyu siz farklı yerlere çektiniz ayrıca saygısızlık yok, bir şey yok tartışma olabilir bundan doğal bir şey var mı

haticemmmm bunu beğendi.
  17. ayrıca çok mantıksız bir açıklama yaptınız oyun dili türkçe oluyor form türkçe oluyor anket mi ingilizce oluyor ankete gelince mi evrensellik ilkesi öne çıkıyor ?

haticemmmm bunu beğendi.
  18. haticemmmm

haticemmmm User

Hala anket soruma yanıt vermediniz.Sayın LegenD'ın dediği gibi TÜRK oyuncuları olarak sizden memnun olmadığımızı düşünüyorum ve isterseniz bunu anket yoluyla açıklayalım diyorum.Eğer izin verirseniz DÜŞÜNCE ve FİKİR özgürlüğümüze bu konuda TÜrk Adminlerinden memnun muyuz değil miyiz anket yapalım?

19. -LegenD-

-LegenD- User

Anket yapmak için benden neden izin istiyorsunuz. Özgürsünüz. Beni sevmek zorunda değilsiniz. İstediğiniz anketi yapabilirsiniz. Sonuç ne olursa olsun ben işimi yapacağım. İstediğiniz gibi anket yapabilirsiniz. Buyrun lütfen.

Saygılarımla.

20. haticemmmm

haticemmmm User

Merhaba desek konuyu kapattığınız ve azarladğınız için olabilir mi sayın LegenD?