Acı Verici Üretimi

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve zalimkorsanlarZALtr tarafından 3 Şubat 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. acı vericiyi nasıl üretebilirim para ödemeden üretmem için bir yol var mı

2. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Acı verici topunu tekrar acı verici topu vererek üretebilirsiniz. Uzun süreden beri bir hata var ve henüz çözülemedi. Para ile almadan da pek mümkün görünmüyor.

3. !ispanyol!

!ispanyol! User

Bilgilendirme amacli yaziyorum ..
    Aci verici uretebilmeniz icin illa aci verici parcalamaniza gerek yok .. gecen aylarda yagmaci karaborsasina bir tur uretim tarifi cikmisti onu ben aldim ve suan aciverici uretebiliyorum tabiki bunun icin alev, tahrip edici, veya kiyamet balyozu toplarini parcalayip gelen parcalardan bir tas uretiyorsunuz ( karaborsadan aldigim tarif burada gerekiyor) sonra o tasi parcalayinca size aci verici icin gerekenleri veriyor

4. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Ama her zaman alınabilen bir tarif değil. Temel dönüştürme tarifinden bahsediyorsunuz. Sadece özel karaborsadan ya da altın geyiğin darbesinden (Şansa bağlı) alınabilinir. Evet, tabii ki de o tarifi varsa yapabilir ;)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.