Abanoz ve Fildişi Hakkında

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve bymertooo tarafından 22 Kasım 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. bymertooo

bymertooo User

Pazar yerinde abanoz ve fildişi var ve bunlar inciyle alınıyor ben bu güverteleri 2 hafta önce 120 TL verip almıştım.Şimdi ne yapacaksanız yapın parayla alan kişileri tespit edip para miktarına göre paket uygulanmasını istiyorum. Bu konu gecede tartışıldı , bir çok kişi bu konuda sıkıntılı durumda inşallah yapılır saygılarımla...

2. erYunusTR

erYunusTR User

herkesin derdi ayrı dün 500 gün simbi koruması aldım 7.5 m inci gitti, desteklerde 90 gün gözüküyor, madem limit 90 pazarıda ona göre ayarlasanıza, hak yeniyor....

3. ρѕм

ρѕм User

Merak etmeyin bugün yama çalışması gelicek.Yeni paketler felanda eklenicekmiş.Çekilen paketlerde düzenlenecek.Alman forumuna bakabilirsiniz.

4. adamint13

adamint13 User

beyler paketler iade edilmicek siz çektiğinizle kalıcaksınız bu konuyu tartışmanızın bir manası yok kendinizi yorarsınız

5. yani şimdi 120 tl ye sattıkları 2 adet güvertenin 2sinide bedavaya markete çıkarmanın ne manası var yani alaymı ediyorlar bizimle.

6. Twitmework

Twitmework User

çok iyi oldu bu beleşe aldık iyimi :D parayla alanlara geçmiş olsun dileklerimi iletirim :D

7. güvertelerin sınırı nedir. günlükmü bunlar?? (bi vatandaş fildişi sınırsız dedi ona istinaden yazdım )

8. Bende viplik yok 2x aldım 48 saat verdi. Viplik olunca süresiz olurmu onu bilmem

9. Fildişi güverteyi 1 kere aldığınızda direkt sınırsız olur gemiden hiç gitmez. Ama abonoz güverte viplik ne kadar varsa o kadar durur gemide sürelidir yani.

10. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

Öncelikle yazı yazarken uslubunuza dikkat edin. Konu ile alakalı bir fikir ya da düşünceniz var ise Fikir Havuzu ve Öneriler forumuna yazabilirsiniz.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.