Abanoz Ahşap ve Ebedi Ateş

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve NGC666 tarafından 18 Ekim 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. NGC666

NGC666 User

selam etkinlik marketinden ıskarmoz tarifi aldım seviyesiz. 10 tane. ama bu malzemeleri bulamadım. nerden edinebilirim. tşkler

2. Bazı etkinliklerde etkinlik sandıklarından çıkıyor bu malzemeler, bu etkinlikteki sandıklarda var mı emin değilim.

NGC666 bunu beğendi.
  3. NGC666

NGC666 User

etkinlik uçana kadar topladım 5 10 tane ama çıkmadı. sanırım bu sefer yok :(

4. sen nasıl aldın bu paketi ?

5. sen o kadar ruhu hangi ara yaptın merak ettim

6. NGC666

NGC666 User

bi önceki etkinlikten kalmıştı harcayamadım onla aldım

7. öyle bişi olmuyo ki ? önceki etliklikten lanetli mi arttırdın

8. yalan söylerken 2 kere düşün bence öyle bir şey yok :D

9. legend bi arkdaşla ilgilenin isterseniz önceki etkinlikten nasıl lanetlileri sakladığını merak ediyoruz bide acaba başka bişi olabilir mi bug yada 3. parti yazılım mı kullandı acaba 30 dk da 500 lanetli kasılamaz çünkü önceki etkinlikten de saklanmıyo

10. Yağmacı etkinliğinde etkinlik sandığından çıkıyor o malzemeler

NGC666 bunu beğendi.
  11. NGC666

NGC666 User

yalan söylediğimi iddia eden ve illegal yollara başvurduğumu iddia eden arkadaşları iddiaya davet ediyorum. gemim incelensin. en ufak illegal olay varsa banlansın ama yoksa bana yalancı diyenler banlansın. ne kadar kolay ya birine yalancı demek online üzerinden. 1 yıldır oyuna girmiyordum geri geldim heyecanlandım biraz ama karşı kaldığımız muameleye bak. etkinlik gelir gelmez girdim oyuna sabah 3 veya 5 gemi kestim karsız diye bıraktım. çıkacaktım ki ruh gördüm biraz birikmiş önceki etkinlikten kaldı büyük ihtimalle başka nerden gelecek? ıskarmozları aldım öyle. sinirlerim bozuldu.

12. oyun 13:00 da basladı 13:30 da reset geldi sen diyosun birikmiş , 1 tane 1 tane lanetli veriyo npc nasıl 500 tane olabilir 30 dk içinde sence mantığı var mı bunun . baska etkınlıkten kalma sansı yok gelmıssın oncekinden kaldı diyosun onu alabilmen imkansız bişi bir bug hata yada 3. oarti yazılım olmadan bu kadar basit . sen 6.500.000 darbesi olan npc ye tek atsan dahi 30 dk içinde 500 tane npc bulma sansın yok burda laf etme kimseye . senin geminin incelenmesi lazım kesinlikel böyle bişi var ise

!Piri_Reis! bunu beğendi.
  13. eski etkinlikten ruh kalmasansı yok oyun sıfırlıyo onları her seferinde bilgin olsun

14. geminde 100 bp var hani sağlam ful gemide değilsin yani kasma sansın yok 30 dadika içinde

15. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Desteğe yazıp inceletebilirsiniz.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.