%61 Takılı Kalıyor

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve _-KaPTaN_BaRBoSa-_ tarafından 25 Kasım 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Yükleme ekranım 61% - init view manager diyip bu şekilde kalıyor oyuna bağlanamıyor ?

2. Selam,

Hangi sunucu ?

Saygılarımla.

3. psiqopath

psiqopath User

Global Avrupa 5'deyim. Bende de aynı sorun mevcut.

4. aynı sorun bende de var şuan 5 dakikadır ekran yeniliyorum hep aynı şu yazı çıkıyor 61% - init mapmouse control

5. oyun ekranı açılmıyor sayın forum yetkilileri bu durum daha ne kadar devam edecek etkinlik varken oldumu şimdi bu

6. bu mesajı yazdığım andan bu tarafa oyun penceresi hala açılmadı sayın relax mod bu durum düzelecekmi acaba bir bilgi paylaşımı bekliyoruz saygılar.

7. Selam,

Fakat ben oyuna erişim sağlayabiliyorum.

Saygılarımla.

8. sayın relax mod farklı sunucularda da deneme yapıyorum ama hepsinde aynı durum var

9. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Mega Sunucu 5 (281/504/631) te hata yok şuanda. Bazen takılmalar olabiliyor. Çerezlerinizi temizleyip tekrar giriş sağlamaya çalışın.

10. Selam,

Çerezlerinizi temizlemeyi deneyin, Ayrıca sonuç alamazssanız farklı tarayıcılar kullanmayı deneyin, yine olmazsa bana bu başlık altında bildirin lütfen. Çünkü diğer sunucularada erişim sağlayabiliyorum. @bibidibabidubu5835 @3-BOYOZ-1-YUMURTA

Saygılarımla.

11. yine 61 takıldı kaldı her şeyi yaptım gene yok oyun..

12. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

Bazen bu tür sorunlar yaşanabilmekte. Geçmişinizi ve Çerezlerinizi temizledikten sonra tekrar tekrar deneyin. Çünkü herkeste aynı anda olan bir sorun değil. Ayrıca konuyu raporlarıma ekleyeceğim.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.