51. Seviyeye Geçmek

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve Mastori tarafından 11 Ocak 2026 11:11 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Mastori

Mastori User

51 lvl geçmek için 49-50 arası görevleri yaptım ki aslında bu görevler 50-51 arası. sanırım indexte yanlış yazılmış. ama 51. seviyeye geçmek için ilgili sınavı bulamıyorum. ayrı bir görev dizisi daha var sanırım onu yapmam gerekiyor. Bilgisi olan yardımcı olabilir mi?

2. 45/2 nin üstümdeki SH e git

Mastori bunu beğendi.
  3. SH-11 e gidiyorsun ordaki görevleri bitiriyorsun. günde 3 adet olmak üzere 21 tane zafer nişanı toplayıp 51 level oluyorsun

Mastori bunu beğendi.
  4. SoonTurk55

SoonTurk55 User

zafer nişanı günlük mü yoksa 6 saatte birmi

Mastori bunu beğendi.
  5. Mastori

Mastori User

çok teşekkür ederim cevaplarınız için benim de SoonTurk55 sorusunun cevabına ihtiyacım var :)

6. 50 levelden sonraki bütün görevler günlük

Mastori bunu beğendi.
  7. Mastori

Mastori User

teşekkürler. NPC'ler çok yüksek vuruyor. Deli Gözlü yaklaşık 30k vuruyor bunu düşürmenin yolunu bulamadım bir türlü

8. Aslan siperi aç

9. Muhafız 5 tak gemi pet kaçınma ful fener kitap aç aslan siperi açık kalsın kan aç ful ektra vurursun legba ile kesersin

10. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.