50.Seviye Son Görevi

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve alnsrt tarafından 29 Nisan 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. alnsrt

alnsrt User

bu durumla alakalı sayın admin iki farklı görüşünüz mevcut

-Sadece 50.seviyenin son görevi. Herhangi bir ekstrası yok :)
    Saygılar.

Bi arkadaş konu açmış 50. Seviye son görevi(5 rüya eğiren ele geçir) ile ilgili kısacası 51 olmak için ilerde o görevi yapmamız gerekecek mi gerekmeyecek mi bilgi verirseniz sevinirim
    -Gerekecek ama o zamana kadar inşallah basitleştirilir diye düşünüyorum zira rapor ettim :D

bu görev ilgili tam net cevap bekliyoruz

2. Berat21ULU

Berat21ULU User

seafight ımkansızları sever savastırmadan ugrastırmadan bıseylerı verdıgı ettıgı nerde gorulmus 6 7 ay rahatız sonra 51.55 lvl cıkar o zaman bakacaguk

3. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

Hayır iki farklı görüşe sahip değilim. Yanlış anlaşılmış olabilirim. Ben sadece şuan için herhangi bir ekstrası yok, yapılmasa da olur demek istemiştim zira seviyeler yeni geldi ve bir yenisi kim bilir ne zaman gelir ben diyeyim siz deyin bir sene belki de daha kısa ya da uzun kimse bilemez o zamana kadar da basitleştirilir diye düşündüm rapor da ettim zaten :)

-KaRşIYaKaLı-[RNN] ve alnsrt bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.