50.Seviye Görevleri

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve -KaRşIYaKaLı-[RNN] tarafından 30 Nisan 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba ,

@Star adminim çok konu açıyor diyeceksiniz fakat şunu sormasam olmazdı. Lakin bunu soran olmamış .

50 level oldum. Ardından 50 level görevlerini de tamamladım. Fakat şu görevde takıldım.

Nalash Gelgit'ten alınan - Ele Geçirme 5 x Rüya Eğiren (0 / 5) görevi,

• 50 level olduktan sonra son görev midir.
    • Bundan sonra aşağıdaki günlük görevler gelecek midir.

1. Hassan Halıl Alınacak - Hassan Halıle Teslim Edilecek - 5 Adet İbris Veya Lutiya Batır - Günlük 1 X Küçük Anahtarlar Alınıyor. (46-1 Ve 46-2 De Npc Var)

2. Nelson Murphy Alınacak - Nelson Murphye Teslim Edilecek - 1 Adet Beril Pençesi Batır - Günlük 1 X Cep Şişesi Alınıyor. (47-1 Ve 47-2 De Npc Var)

3. Prenses Zehradan Alınacak - Nadım Latife Teslim Edilecek - 10 Adet Çöl Köpeği Ele Geçir - Günlük 1 X Mahzen Araçları Alınıyor. (46 Ve Üstü Haritalarda Çöl Köpeği Var)

4. Nalash Gelgit Avcısı Alınacak - Nalash Gelgit Avcısı Teslim Edilecek - 1 Adet Kızıl Isırık Batır - Günlük 1 X Ender Baharatlar Alınıyor. (49-1 De Npc Var)

• Üsteki görevler günlük tekrardan yapılacak ise buda bilinmezlik ile itibaren yeni levellerin habercisi midir.

Sorularımı cevaplarsanız çok teşekkür ederim.

Saygılar iyi oyunlar.

2. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

evet 50.seviye olunca son görev o. saydığınız günlük görevler her gün var.

-KaRşIYaKaLı-[RNN] bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.