50 Level Hk.da

Konusu 'Yeni Korsan Öğreticileri' forumundadır ve Tђµģ¤Ŀi₣έ•• tarafından 4 Ocak 2025 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Selam arkadaşlar, 2 ayda levele adım attım. Bu seviyede yapılabilcekler hakkında önerileriniz nelerdir ? Seviye görevlerinin dışında önerileriniz nedir ? Veya bir farkı yok hızlıca level alıp kalitron vs mi dersiniz ?

2. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selam,

Chi chi haritasında kasılma ihtiyacınız yoksa seviye atlamanızı öneririm şahsen, üst seviyedeki sistemlerden iyi ekonomi yapabilirsiniz.

Saygılar.

3. Teşekkür ederim dönüş için ShaDe. Level almak biraz zaman alıyor sanırım artık. Ortalama 7 gün sürüyor dendi. Bu süreçte yapılabilecek en mantıklı şey ne onu deneyimlemek istiyorum. Chi Chi hakkında çok bilgim yok açıkcası şimdi ona bakacağım belkide ihtiyacım vardır bilmiyorum. Bu arada 50 seviyesindeki Npclerden korunmak için, kaçınma mı daha faydalı yoksa hasar önleme mi ?

4. ShaDe.

50. seviye sonrası günlük görevler 24 saatte bir sıfırlandığı için zaman alabiliyor ancak 50 üzeri NPClerden iyi ödüller alıyorsunuz chi chi haritasına pek ihtiyacınız kalmaz onları vurunca, zaten sık sık etkinlikler de geliyor. Hasar önleme gerekli.

5. Teşekkür ederim okaydir denedim evet chi chi mantıklı değil benim için. Level almaya ve etkinliklere devam.

6. ShaDe.

Bol şans ;)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.