50 kamuflaj kullanma

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve deniz_4_9 tarafından 7 Eylül 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. deniz_4_9

deniz_4_9 User

50 tane kamuflaj kullan görevi var atlaniste kamuflaj aç kapa var ona basıyorum olmuyor hicbirsey 1-1atlantiste denedim normal kamuflajda işlemiyor sorun nedir?

2. Muhtemelen kamuflaj ÖZelliği Aktif Değil Bu yüzden Görevleri Yapmanı Öneririm. Sonra Günlük Görevde bi Nesne Var günlük Görev Vericiden 3 Gün Sürüyor O ÖZelliği Açmak İçin Gereken Nesne Onu Toplarsan Ancak Kamuflaj Özelliği Açılır

3. deniz_4_9

deniz_4_9 User

Anladim çok saol uzun süredir böyle açıklayıcı bir cevap yazan olmadı

4. Rica Ederim Maalesef Kötü Haber Olcak Ama eğer Yıldırım Topu Görevi İse O Yıldırım Topunu Bugun Alamayacaksın Sen Sen Ol Atlantise Hergün Saat 1 1 buçuk Giriş Yap görevleri Yap Bitir Ordan KAzanacagın cok Sey Olur Ypmadıgın Sürece de İlerde Anlayacaksın Keşke Daha Erken Yapsaydım Diye Yanıcaksın Ben Oyle Yaptım Suan Keske Daha Erken Yapsaydım Diyorum :D

5. deniz_4_9

deniz_4_9 User

Aynen yıldırım topu görevi

6. OZaman bugunlük O Görev Es Geçicen Yapıcak işey Yok :) Ama Merak ETme Bu Görevi Kaçıran İlk Kişi dEğilsin

7. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.