+50 haritalarda npc den az hasar alma ?

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve kexal tarafından 16 Ocak 2026 12:07 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. kexal

kexal User

Daha önce +50 haritalar için herhangi bir rehber bulamadım. 50 ye kadar 0 hasar ( saçma bir güncellemeden sonra 500 hasar ) yiyerek giderken +50 ye geçer geçmez birde +19k hasar yemeye başladım. ve bildiğiniz gibi bu haritalardai npc ler GEREKSİZ şekilde agrasifler ve burada kasılmak zor . Bundan dolayı :

"+50 haritalarda npc den az hasar almak için ne yapmam gerekli ? bilen birisi varsa adım adım yaza bilir misiniz ?"
    - taşlar gemi ve pette ne olmalı
    - gemide genişletmeler ne olmalı
    - milletler topluluğu ne olmalı
    - kupalar ne olmalı ( daha önce hiç kupa kasmak için uğraşmadım bunun için illaki yapmam gereken kupa varsa onu da bildirir misiniz ?)
    - ve gerekli min hasar önleme / kaçınma ne olmalı

Son düzenlenen: 16 Ocak 2026 12:22
    BY*KARİZMA*61** bunu beğendi.
  2. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selam,

Bu NPCler için hasar önleme gerekli.
    Gemide ve pette hasar önleme kullanmalısınız. Süper çelik zırh ve %5 zırh plaka taşı da kullanabilirsiniz ek savunma için.
    Genişletmeler için ergiyen kaplama ve ıskarmozu karışık kullanabilirsiniz maksimum hasar önleme değerini elde etmek için.
    Kupada hasar önleme adına bir kupa yok.
    Hasar önlemeniz 130 ve üzeri olursa minimum hasarı alırsınız.

Saygılarımla.

kexal bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.